Skorpió - április havi horoszkóp


A Skorpió, bár áprilisban, tele lehet energiával, mégis akkor érhet el a legtöbbet, ha csak kisebb lépésekkel, óvatosan halad előre, különben a túl nagy kockázatvállalás akár még balul is elsülhet, s kezdhet mindent előröl. Magánéletében rendkívüli méreteket ölthet szexuális étvágya, amit ember legyen a talpán, aki ki tud elégíteni!

A Skorpió áprilisban nagy tervek megvalósításába foghat, vagy éppen, hatalmas lehetőségek kiaknázásán munkálkodhat, melyek kapcsán, a sikerhez vezető úton ezúttal nem is annyira elszántságára, vagy éppen leleményességére lesz szüksége, hanem, meglepő módon, türelmére és óvatosságra, ugyanis, gyors és rendkívüli nagy hatást gyakorló változásokat hozhat eme szeszélyes tavaszi hónap, melyekre nem lehet előre felkészülni, csak kipuhatolva őket, módszeresen a saját javára fordítani. Annál is inkább érdemes most egy kicsit félre tennie a könnyelműséget, mert a dolgok megkerülése, vagy az utak lerövidítése nagy kockázatot hordozhat magában, s, ha egyszer összedől a kártyavár, lehet, hogy lejjebbről kell majd újrakezdenie, mint ahonnan eredetileg elindult, s ezt kár lenne reckíroznia. Ha viszont sikerül önmérsékletet gyakorolnia, bizonyos akadályok, szinte maguktól is megoldódhatnak, ha vár egy kicsit, s végül igencsak nagy szakmai sikereket könyvelhet el, melyek akár bizonyos anyagi előnyökkel is járnak majd, ami szintén nem elhanyagolható! Egészségét illetően, igyekezzen gondoskodni arról, hogy minél változatosabban étkezzen, megadva szervezetének mindazt, amire nap, mint nap szüksége van. S, ha az éppen egy csokis döbbenet? Akkor is engedjen a kísértésnek! Vezekelni majd ráér később az uszodában, a futópályán, vagy éppen az edzőteremben… Néhány pluszkör megéri az élvezetet!

Szerelem

A párban élő Skorpió, amúgy sem éppen kicsi szexuális étvágya a tetőfokára hághat az április folyamán, így igencsak nehéz lehet a kedvére tenni, vagy, ha ez párjának rendre sikerül is, attól csak még inkább kívánhatja most az érintést, a gyengédséget. Bár ez természetes egy, a Mars befolyása alatt álló jegy képviselőjétől, arra azért ügyeljen, nehogy túl felszínessé, vagy éppen teljesítmény-orientálttá váljon kapcsolatuk!

A jelenleg egyedülálló Skorpió mindennapjait az aktív párkeresés töltheti ki, melynek keretein belül, szinte minden olyan potenciális jelöltre lecsapna szíve szerint, aki csak él és mozog, mindegy, hogy csak egy ismerős, munkatárs, esetleg barát az illető, s ez bizony néha félreértéseket, vagy éppen, kínos jeleneteket eredményezhet, na, nem, mintha ez kedvét szegné e tüzes jegy képviselőinek. Hogy tartósan meglelje kedvesét, arra most a hónap utolsó tíz napjában van a legnagyobb esély.

A Skorpió áprilisi magánéletéről bővebben itt: Skorpió április havi szerelmi horoszkóp