Kos - április havi horoszkóp


A Kos számára áprilisban, remek befektetési lehetőségek adódhatnak, melyek kiaknázása időszerű is lenne, ugyanis, pénzügyi gondokkal küszködhet. Kreatív gondolkodása ugyanakkor lehetővé teszi majd, hogy jobban átlássa a dolgok működését, ami nagy előnyt és előrelátást biztosíthat. A szerelem terén e jegy képviselőit, a határozottság és a kezdeményezőkészség jellemzi majd, ami nagy eredményeket és romantikus éjszakákban gazdag hónapot ígér!

A független gondolkodás és a nehezen befolyásolhatóság, ami önt kifejezetten jellemezheti, kedves Kos, egyik nagy előnye, hogy rendkívül határozottá teheti az által, hogy szilárd elképzelése van a világról, ez pedig nagy akaraterőt biztosít! Kétségtelen, hogy a legtöbb probléma megoldásához éppen erre van szükség, azaz, hogy ne adja fel az ember idő előtt, s, ha ön is ezen életfilozófiának megfelelően gondolkodik és cselekszik, akkor eme hónapját egész biztosan a fejlődés és a jó eredmények jellemzik majd. A másik fontos tulajdonsága, ami felerősödhet áprilisban, az kreativitása, amelynek segítségével, jobban átláthatja a dolgok működését, s ez rendkívül nagy előnyt biztosíthat önnek, foglalkozzon bármivel is. Kiemelt szerepet kaphat ez a tulajdonság abban is, hogy rendezze a felmerülő pénzügyi lehetőségeket, s végül aztán, csak-csak sikerüljön úgy alakítania a dolgokat, hogy a hónap végére, nem csak, hogy kilábaljon a slamasztikából, de kifejezetten jó befektetéseket, vagy megtakarítási formákat is találjon, biztosabbá téve életének anyagi alapjait. Akikkel viszont most meggyűlhet a baja, az bizonyos emberek, akik rendre kritikával illethetik elképzeléseit és módszereit. Főként ne szavakkal harcoljon ellenük, kedves Kos, hisz vannak, akiket sehogy sem lehet meggyőzni, hanem inkább, bizonyítsa be tetteivel, hogy önnek van igaza. Az eredmények mindig magukért beszélnek! Hiszik, ha látják? Mutassa meg nekik!

Szerelem

A tartós párkapcsolatban élő Kos számára az április sok újdonságot tartogat, romantikus és szexuális értelemben egyaránt, melyek főként akkor juthatnak érvényre leginkább, ha minél gyakrabban kezdeményez, vagy éppen kényezteti partnerét, alaposan megmozgatva kirívó viselkedésével a libidóját! Ami pedig nagyon fontos, hogy mindeközben, ne hanyagolják el a lelkieket sem, hogy valóban, felhőtlenül élvezhessék a szerelmes együttléteket.

A jelenleg egyedül élő Kos áprilisban, igencsak társaságkedvelő életmódot folytathat, ám ez természetesen még nem feltétlenül garantálja, de mindenképpen megnöveli a pártalálás lehetőségét. A legfőbb erénye most kisugárzása lesz, mely akkor lehet a legimpulzívabb, ha sikerül megteremteni és megtartani a testi és lelki békéjét, belső harmóniáját. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy élje meg mindenképpen a szexuális fantáziáit is rendszeresen, különben túl kirívóvá válhat renoméja, s a hormonoktól vezérelve, hajalmosabb lehet a megalkuvásra is. Ne érje be kevesebbel, mint a tökéletes!

A Kos áprilisi magánéletéről bővebben itt: Kos április havi szerelmi horoszkóp