Randi tippek a Vízöntő meghódításához


Ha egy minden tekintetben irányítható, s így problémamentes partnert keres az ember, nos, akkor jobb, ha tovább keresgél, ugyanis a Vízöntő mindene a személyes szabadság és valósággal a halála a bármilyen nemű korlátozás és persze a mindennapi rutin. E jegy szülötte személyes, közvetlen, gyakran informális és időnként egy kicsit meggondolatlan is, ugyanakkor kimagasló művészi érzékkel, s drámai, tragikus gondolatokkal éppúgy teli személyiség, mint olykor meg bohókás, könnyelmű és vidám, tehát nagyon nehéz kiigazodni rajta, s követni, elviselni hangulatingadozásait. A Vízöntők ennek ellenére egy stabil, erős és szerethető valakire vágynak, akinek képesek magukat teljes odaadással és szenvedéllyel átadni, de ennek csakis a saját, önálló választásuknak kell, legyen.

Mivel a Vízöntő uralkodó bolygója az Uránusz, mindene a függetlenség és csakis a szokásostól eltérő dolgok vonzzák. Tipikus lázadó, aki mindent kikezd, amit csak lehet, mert véleménye szerint minden korlát, amit egy ember elvárásként állít egy másikkal szemben. A Vízöntők ennek megfelelően nem bírják a statikus, unalmas és egyhangú dolgokat, s, bár ragaszkodnak saját dolgaikhoz, ugyanakkor mindig az új megismerések, misztikus, különleges újdonságok után éreznek olthatatlan vágyakozást.

hirdetés

Ismerkedési tanácsok:

A Vízöntő szeszélyes az érzelmek terén, ugyanakkor tüzes és odaadó is egyben, ha sikerül meghódítania valakinek a szívét. Nagyra értékeli a helyén való humort, az intellektualitást és a jókedvet, ugyanakkor nagyon kitartó is tud lenni, ha egyszer valakit megszeret, és nem adja fel egy könnyen az érte folytatott harcot. A legjobb tehát, ha nem akarjuk korlátozni semmiben, nem akarjuk irányítani, csak hagyjuk kibontakozni, miközben mi is mindenről kifejtjük őszinte véleményünket. A kulcsmondat esetében: "együtt szabadnak lenni". Végig ehhez is tartsuk magunkat, s akkor egy igazán hű társra lelhetünk benne, aki végigkísér minket egy egész életen át!