Randi tippek a Kos meghódításához


A Kost meghódítani nem egy könnyű feladat. E jegy szülöttének ugyanis folyamatosan, mind szellemi, mind pedig érzelmi kihívásokra van szüksége ahhoz, hogy figyelmét tartósan lekösse valaki, s bizony, ember legyen a talpán, aki ezt rendre biztosítani is tudja a számára. Ráadásul, mivel a verbalitás szinte lételeme a Kosnak, egy rosszul időzített, unalmas rész az első nagy beszélgetés folyamán, könnyen lehet, hogy még azelőtt véget vet a kapcsolatnak, mielőtt az egyáltalán elkezdődhetett volna!

Mivel a Kos uralkodó bolygója a Mars, ezért szinte túlteng benne a büszkeség, amelynek következményeként nagyon könnyű őt megbántani, s kiengesztelni sem egyszerű, ha egyszer megsértődött, amely tulajdonsága nagyfokú türelmet és megértést igényel partnere részéről. A Kos ugyanakkor szereti és csodálja azon embereket, akik energetikusak és nagy lelki erővel rendelkeznek, így az ő esetükben simulékonyabban viselkednek.

Ismerkedési tanácsok:

A szerelem terén a Kos elsősorban oltalmat keres párjában, így csakis olyan emberbe képes tartósan beleszeretni, akit erősebbnek vél önmagánál, s így képes lenyűgözni őt. A Kos nem követi a társadalmi hagyományokat és szokásokat, egyedi módon szereti kifejezni magát, ezért nem árt, ha ebben a tulajdonságában is osztozni képes vele párja. A vele való kommunikáció során csakis a lényegre törő és egyenes beszédnek van helye, különben megérzi a hamisságot a háttérben, s ez nála azonnali bizalomvesztéssel jár, valamint lelki instabilitásra, gyengeségre utal.

Egy jó tanács: nem szabad, hogy a leendő partner figyelme lankadni kezdjen, ha elsőre nem úgy viselkedik a Kos, mint amire számítana az ember, ugyanis nála mindig sokkal, de sokkal több van a háttérben, mint amennyit elsőre láttatni enged! Jelszó tehát a türelem, valamint az energikus és céltudatos, valamint következetes fellépés, méghozzá egy pillanatnyi megingás nélkül, mert csakis akkor biztos a siker!