Randi tippek a Bika meghódításához


Ha azon aggódik valaki, hogy nem éppen a szavak embere, ez esetben sem kell félnie, hogy a Bikánál kudarcot vall, akinek amúgy sem a szavak, mindinkább a tettek számítanak. Annál is inkább, mert a Bikát nem nyűgözi le a dominancia, s kiváltképpen híres arról, hogy nem hagyja senkinek sem befolyásolni magát. Az ő igazi nagy fegyvere a külsőleges higgadt önuralma és nyugalma, ami ugyanakkor vasakaratot takar, hisz, ha egyszer a Bika a fejébe vesz valamit, gyakorlatilag nem lehet eltántorítani igazától, vagy megváltoztatni a véleményét. A legjobb, ha harmonikusan beszélgetünk vele, egyenlő félként, s hagyjuk, szép lassan kibontakozni, miközben igyekszünk minél gyakrabban, mélyen a szemébe nézni.

Mivel a Bika jegy szülötteinek uralkodó bolygója a Vénusz, ezért kulcsszerepet játszik életükben a melegség és a szeretet. A Bika érzékeny és romantikus alkat, akinek a szelíd, békés viselkedés segít a legjobban feloldódni, így az tudja a legkönnyebben meghódítani, aki barátságosan közelít hozzá, valamint be tudja neki bizonyítani, hogy valójában egy hihetetlenül ragaszkodó és gyengéd lélek, akinek szándékaiban biztos lehet.

Ismerkedési tanácsok:

Nem szükséges tartani a Bika szarvaitól, viszont sohasem szabad elfelejteni, hogy azok attól még ott vannak! Mivel a Bika nagyon szeret kommunikálni, a legjobb, ha az ember hagyja kibontakozni a maga tempójában, miközben csak hallgatja és issza minden szavát, gondolatát. Ne próbáljunk meg túl sokat mutatni a Bikának magunkból mindjárt az első randevún, mert azzal csak elnyomjuk, vagy megijesztjük, hanem egyszerűen csak mutassuk a legjobb oldalunkat neki, érezzük jól magunkat vele, mosolyogjunk sokat és alapvetően értsünk egyet a hallottakkal, nézeteivel, akkor szinte borítékolható a siker! Türelem, Bikát terem!