Randi tippek a Bak meghódításához


A Bakkal való első randi mindig kicsit nehézkesen indul, az életet ugyanis a Bak alapvetően keménynek és kihívásokkal telinek érzékeli, s ennek megfelelően, minden kedvessége és látszólagos közvetlensége ellenére, meglehetősen bizalmatlan az új emberekkel szemben. Mivel ráadásul sokszor nagyon szívósan is dolgozik, s igyekszik mindnet önerőből megoldani, nehéz igazán lenyűgözni, ami tovább növeli a nehézségeket, tehát, igazán energikusnak és kitartónak kell lennie annak, aki egy Bakot szeretne meghódítani.

A Bak jegy szülöttét nem vonzza igazán a társadalmi élet, számára más értékek fontosak, így többnyire jól elvan magában is, tartósan, pár nélkül. Uralkodó bolygója a Szaturnusz, a bölcsesség, a türelem és a hosszútávú gondolkodás planétája. A Bak nagy tiszteletben tartja a hagyományokat, gondolkodása erősen konzervatívnak mondható, nem érdekli, hogy feltétlen a figyelem középpontjába kerüljön, s erőfeszítéseiért sem vár el különösebb megbecsülést.

Ismerkedési tanácsok:

Bár a fentiek alapján a külső kép igen rideg és kemény lehet, különösen a kezdetekkor, fontos azonban tudni, hogy eme zord külsőségek egy belül igazán érző szívet takarnak, aki bizony nagyon is érzékeny és rendkívüli módon tud szeretni. A Baknak ezért érdemes eleinte hagyni egy kis időt, hogy feloldódjon, s apránként, a maga által preferált tempóban tudjon megnyílni, ugyanis a türelmetlenkedéssel, sürgetéssel, esetleg erőszakoskodással csakis az ellenkezőjét érhetjük el nála, s örökre lemondhatunk róla. A Bak csakis a szilárd meggyőződésekkel rendelkező, komoly, felelősségteljes, hiteles és intelligens emberekbe képes beleszeretni. A legjobb tehát, ha nem produkáljuk előtte magunkat, hanem, szép lassan közelítve hozzá, kedves, őszinte szavakkal, türelmesen felolvasztjuk jég szívét, akkor kenyérre lehet majd kenni!