Randi tippek a Skorpió meghódításához


A Skorpióval való randevúnak csakis két kimenetele lehet: vagy a mennybe érzi magát az ember, vagy a pokolban, ugyanis e jegy szülöttei nagyon szélsőséges viselkedésformákat mutatnak az által, hogy számukra minden vagy fehér, vagy fekete, de szürke semmiképpen se létezik! Ha valami megőrjíti őket, az a határozatlanság. A Skorpiók megérzései kiválóak, így ösztönösen jól megérzik a dolgok lehetséges végkimenetelét, mielőtt az bekövetkezett volna, s természetesen, a környezetükben élő hazug embereknek sincs sok esélyük intuícióik ellen, azaz szinte lehetetlen megtéveszteni, vagy átverni őket.

A Skorpió jegy szülöttei nagyon nemes lelkűek, akik egyáltalán nem közömbösek a világ dolgai iránt, aminek rendre és őszintén hangot is adnak. Mivel mindig kinyilvánítják a véleményüket mindenről, nehéz őket kordában tartani, hisz nem sokat adnak a társadalmi elvárásokra sem, kivéve, ha maguk is egyetértenek az adott szokással, hagyománnyal. Uralkodó bolygójuk a Mars, ezen kívül a Plútó is nagy hatással van rájuk, így oly nagy energiákat képesek felszabadítani magukban, amelyet szinte lehetetlen legyőzni. A türelmüket ugyanakkor gyorsan elveszítik, s szinte egyik pillanatról a másikra robbannak, ezért nem árt óvatosan bánni velük.

hirdetés

Ismerkedési tanácsok:

Ne próbáljuk becsapni a Skorpiót, hisz, legyünk bárkik is, az őszinteséget mindenkinél jobban értékeli. A Skorpiók vonzódnak az erős, határozott és kezdeményező személyiségekhez, így érdemes e tulajdonságokra alapozni a megközelítésüket, amennyiben rendelkezünk velük. Mivel a Skorpiók rendkívül szenvedélyesek a szerelemben, szinte állandó, napi, sőt, nem ritkán óránkénti interakcióra van szükségük ahhoz, hogy tartósan vonalban maradjanak, s ez a szexualitásra is vonatkozik, ami, mondhatni lételemük. A legjobb tehát, ha őszintén, önmagunkat felvállalva és nyitott szívvel közeledünk hozzájuk azt sugározva, hogy mindenről meg van a magunk véleménye, s ki is merjük mondani, ez esetben ugyanis biztos a siker!