Randi tippek a Szűz meghódításához


A Szűzzel való randevú általában egy egyszerű dolognak tűnhet, ám tudnunk kell, hogy bizony a mélyben minden lépésünket árgus szemek kísérik, így mindennek, amit teszünk, vagy mondunk, óriási jelentősége van! Mindenek előtt óvakodjunk attól, hogy ellentmondásba keveredjünk önmagunkkal, különben hamar vége lehet a játéknak, vagy legalábbis nagyon megnehezíthetjük a saját dolgunkat, a Szűz ugyanis azonnal kiböki, és nem tolerálja a hazugságot, ráadásul mindezt kedvesen és szinte észrevétlenül teszi! A Szűz tudniillik szelíd, félénk, okos és egyszersmind analitikus, kritikus személyiség, aki általában szeret mindent alaposan megszervezni maga körül. A Szűz jegy szülöttei továbbá igencsak felelősségteljes emberek, kifinomult értékrendszerrel, akik nagyon keményen dolgoznak, ám, ennek ellenére a saját erőfeszítéseiket gyakran nem sokra értékelik.

A Szűz jegyben születettek tele vannak büszkeséggel és anyagi ambícióik sem kicsik, bár nem ez a legfontosabb értékmérő az életükben. Uralkodó bolygójuk a Merkúr, aminek rendkívüli intelligenciájukat, s a hozzá párosuló, kimagasló mentális képességeiket köszönhetik. A Szűz egy olyas valakibe képes beleszeretni, aki biztonságot ígér számára, méghozzá minden értelemben, továbbá, aki művelt, értelmiségi és képes vele rendre, érdemi eszmecserét folytatni, lecsupaszítva tehát, a tartalmas, értelmes beszélgetéssel lehet levenni leginkább a lábáról.

hirdetés

Ismerkedési tanácsok:

A Szűz a sikeres és stabil körülményeket biztosítani tudó személyekhez vonzódik leginkább, így semmiképpen sem érdemes, különösen az első randin, problémáinkról beszélni, vagy hosszasan panaszkodni neki, ugyanis, bár meghallgatja partnerét és ki is fejti őszinte, szívből jövő véleményét helyzetéről, ugyanakkor nem fogja igazán lenyűgözni az ilyesfajta beszélgetés. Azt érdemes sugározni felé, ha meg akarjuk hódítani, hogy céltudatosak és intelligensek vagyunk, aki, tudja mit akar! Mindezen kívül pedig kulcsszó az igényesség, így, mintha csak operába mennénk, az ápolt külső, az illő öltözék és a jó modor, mind-mind kötelező!