Randi tippek a Nyilas meghódításához


A Nyilassal randevúzni sohasem lehet unalmas! A Nyilas ugyanis nagyon optimista, jó kedélyű, kellemes személyiség, aki nagy lelkesedést mutat szinte minden érdekes dolog iránt. Mivel lételeme a mozgás (szinte minden értelemben), gyakran sportol, szeret utazni, vagy éppen aktív, pörgős, sok-sok programmal tarkított, társadalmi életet élni. A Nyilas szereti a szabadságot, utálja a napi rutint, szeret kirándulni és minden egyéb szabadtéri tevékenységeket végezni, valamint megőrül a kalandos helyzetekért, aki tehát a szívére pályázik, annak nagyon aktívnak és érdekes személyiségnek kell lennie, aki képes akár még évek múltán is újat mondani neki.

A Nyilas jegy szülötte tehát nagyon nyugtalan és kíváncsi természet, akit eleinte szinte minden érdekel, ám tartósan már annál kevesebb dolog köti le a figyelmét. Uralkodó bolygója a Jupiter, mely az új megismerés, a terjeszkedés, a szerencse és az öröm planétája. A Nyilas csakis olyas valakibe képes beleszeretni, aki, hozzá hasonlóan, nyitott és energikus életet él, valamint, aki fenn tudja tartani önmaga iránt e jegy szülöttének kíváncsiságát. Szíve mélyén egy olyan társra vágyik, akivel egy életen át osztozhat kalandjain, s akivel felhőtlenül jól érezheti magát.

hirdetés

Ismerkedési tanácsok:

A Nyilasok nagyon könnyen szerelmesednek, ugyanakkor, legalább ennyire könnyen felejtenek is, így mindenképpen nagy energiákat szükséges befektetni már az első randin is annak érdekében, hogy lekössük figyelmét, különben hamar ráun a dolgokra, s már el is oszlik szeme elől a rózsaszín köd. Ez úgy érhető el a legkönnyebben, hogy, amellett, hogy mindig kicsit titokzatosan, sejtelmesen viselkedünk, őt nem korlátozzuk semmilyen értelemben sem, hagyjuk, hogy beszéljen legvadabb kalandjairól és nagy álmairól. Akárhogy is, az unalmat mindenképpen kerülni kell vele, ez a lényeg!