Randi tippek az Oroszlán meghódításához


Az Oroszlánnal való első randevú nem egy séta a parkban, az biztos, ugyanakkor egy hihetetlenül izgalmas és vidám estére lehet vele számítani, ahol, szó szerint bármi megtörténhet! Az Oroszlán jegy szülöttei nemes lelkű, idealista, valamint egyszersmind egyszerű és őszinte személyiségek, akik mindig a védelmükbe veszik az elesetteket, vagy, akiket igazságtalanság ér. Született vezetők, ezért mindenképpen domináns jegyről van szó, s, bár tolerálják, mégis nagyon nehezen viselik az ellentmondásokat. Életüket igen nagy intenzitással élik, s ennek megfelelően, gyakorta nagyon drámaian és végletesen fejezik ki magukat, nagy meglepetéseket okozva ezzel környezetüknek.

Az Oroszlán csillagjegy szülötte nagyon kreatív ember, aki mindig személyes töltetet is párosít azokhoz a dolgokhoz, melyeket éppen csinál. Uralkodó égiteste a Nap, ami meglehetős büszkeséggel, személyes tekintéllyel és egyben vitalitással ruházza fel, amit érdemes tiszteletben tartania annak, aki a szívére pályázik! Az Oroszlán csakis olyas valakibe képes beleszeretni, aki más, mint a többiek, sőt, egyenesen kiemelkedik a tömegből, ő ugyanis érzi, hogy csakis a legjobbat érdemli, s hajlandó is, ha kell akár évekig is várni, míg eljő az igazi, így bizony koránt sem egy egyszerű eset.

Ismerkedési tanácsok:

Az Oroszlánnal való randikon, de különösen az elsőn, semmiképpen se próbáljunk meg neki képet mutatni, mert azonnal kiszimatolja a turpisságot, ugyanis ő minél előbb, mondhatni azonnal meg akarja ismerni leendő partnerét, akitől már a kezdetektől fogva őszinteséget és odaadást vár! Az Oroszlánnal való randi mindazonáltal korántsem feszült és nehézkes, ugyanis főként nagy beszélgetésekből, csupa táncból és önfeledt szórakozásból áll többnyire. A legjobb tehát, ha félreteszi az ember minden konzervativitását, s hagyja kibújni magából a vadócot, persze, csak mértékkel, mert az Oroszlánon e tekintetben, ahogy gyakran másban sem, túltenni úgysem lehet!