Randi tippek a Halak meghódításához


Ne próbáljuk a Halakat anyagiakkal, vagy bármilyen más, materiális dologgal lenyűgözni, ugyanis mindez hidegen hagyja őket. A Halak gyengéd, romantikus, idealista és nagyon segítőkész ember, aki egy nyugodt és harmonikus életre, meleg családi otthonra, gyermekekre vágyik, s ehhez is keres megfelelő partnert. Törekvéseit az önmegvalósítás és a nagy álmodozások vezérlik, így olyan valakire vágynak, aki megfelelő hátteret tud biztosítani nekik ahhoz, hogy nyugodt körülmények között, zavartalanul élhessék ki magukat.

A Halak igényli, hogy segíthessen másoknak, s kiszolgálhassa családját, kényeztesse szerelmét, ugyanis azon kevesek közé tartozik, akiket ez kifejezetten boldoggá tesz, s nem is vágyik cserébe másra, csak őszinte szeretetre, ami a számára (bölcsen) a legfontosabb az életben. Uralkodó bolygója a Neptunusz és a Jupiter, ami által tele van szeretettel, érzékenységgel és optimizmussal, melyet párjától is elvár, legalábbis, egy hosszútávú kapcsolatban.

hirdetés

Ismerkedési tanácsok:

A Halakkal való randikon, de különösen az elsőn, mindenképpen laza, könnyed és gyakorlatias témát válasszunk, amire nagy rálátással bírunk, ugyanis nem szereti, ha valaki nem tudja, miről beszél, s ez könnyen véget vethet a kezdeti szimpátiájának. A legjobb választás e tekintetben a zene, művészet, vagy a természet, az állatok, s természetesen a két nagy favorit: a család és a gyerekek! Ezekkel biztosan nagy sikert arathatunk nála, különösen, ha őszintén, a szívünkből beszélünk, nem csak tettetjük magunkat. A halak továbbá nem teregetik ki mindjárt z elején a kártyáikat, még akkor sem, ha hevesen lobog már bennük a tűz, így ne tévesszen meg minket, ha mindjárt az első randin nem érzünk érdemi áttörést. Ha másodikra is sor kerül, akkor az már meg is történt, csak ki kell várnunk türelemmel a kiváltott hatást, ezzel is bizonyítva a Halaknak, a szándékaink komolyságát!