Randi tippek a Rák meghódításához


Még, ha eleinte meglehetősen furcsán is indul a randevú, egyvalami biztos: már az első körben egészen új dolgokat tudhat meg magáról az újdonsült partner, ugyanis a Rákok nagyon szenzitív emberek, akik minden apróságra érzékenyen reagálnak, ami körülöttük történik. A Rák egy igazi, érzelmes álmodozó, remek fantáziával megáldva. E jegy szülötte ennek megfelelően nagyon intuitív személyiség, aki könnyen átérzi és megérti más emberek érzéseit.

A Rák, érzékenysége mellett, egy meglehetősen óvatos jegy is egyben. Mivel uralkodó égiteste a Hold, ezért nagyon erős óvó és szülői ösztönök is munkálkodnak benne, ami rendkívül alkalmassá teszi őt a meleg családi otthon kialakítására, melyhez voltaképpen születése óta keresi a megfelelő partnert. Nagyon fontos számára továbbá a humor, de csakis a megfelelő helyen és időben, továbbá a leginkább azokba képes beleszeretni, akik egy biztonságos, meleg otthonra és sok-sok gyerekre vágynak, akárcsak ő.

hirdetés

Ismerkedési tanácsok:

Az első randevú helyszínéül mindenképpen érdemes egy eldugott, hangulatos, csendes kis helyet választani, ahol nincs túl sok ember, így nyugodtan, zavartalanul beszélgethetnek. Mivel a Rákok élete családjuk, szeretteik körül forog, ha esetleg kifogynának a témából, érdemes őket családjukról kérdezni, s máris a legjobb irányba folytatódhat a beszélgetés. A legfontosabb talán esetükben, hogy hagyni kell őket türelmesen, a saját tempójukban megnyílni, s végig tartózkodni kell a sürgetéstől, vagy a nagy, látványos érzelmi kirohanásoktól. Lassan, de biztosan, szeretetteljesen kell őket megközelíteni, hogy minél kellemesebben érezzék magukat, s akkor biztosan célt érünk náluk!