Randi tippek a Mérleg meghódításához


Az első randi alkalmával a Mérleg kissé félénknek és tartózkodónak tűnhet, ugyanakkor társasága igen kellemes, ami kifinomult, álmodozó, ugyanakkor egyszersmind harmóniára, egyensúlyra törekvő személyiségéből fakad. Személyes varázsa által egy teljesen új világ nyílhat meg az ember előtt, amelynek következtében más szemmel kezdi el nézni a világot, az embereket.

A Mérleg mindig önzetlen és segítőkész, sőt, néha odáig is képes elmenni ebben, hogy teljesen a háttérbe helyezi a saját érdekeit a másokéival szemben. Uralkodó bolygója a Vénusz, melynek következtében rajong a Földért, szociálisan érzékeny, valamint igazi romantikus álmodozó is egyben. A tisztesség számára mindennél többet ér, így egy percig sem tolerálja az igazságtalanságokat. Bár alapvetően gyűlöli az erőszakot, ha szükséges, néha bizony ő is tud agresszívan viselkedni.

hirdetés

Ismerkedési tanácsok:

A Mérleg nagyon romantikus és minden ízében élvezi az intim pillanatokat. Nagyon szerető és naturális partner tud lenni, akinek a testiség éppoly fontos egy kapcsolatban, mint a lelkiek. Egész életében a számára legideálisabb partnert keresi, így, ha meg akarjuk hódítani a szívét, fontos, hogy sok közös vonást véljen felfedezni a maga és a mi világnézetünk között. Mivel a Mérleg nagyon rosszul viseli a feszült, agresszív helyzeteket, semmiképpen se kényszerítsük ilyenbe, inkább maradjunk csendbe, s, az első randin semmiképpen se ellenkezzünk vele sokat, mert a vitatkozástól csak rossz kedve lesz. Törekedjünk mindig ara, jó humorral és életigenlő hozzáállással, hogy minél inkább képes legyen ellazulni, s jól érezni magát velünk, akkor nem nyúlhatunk mellé!