Vízöntő - június havi horoszkóp


Júniusban a Vízöntő számára mind a magánélet, mind pedig a munka terén, igazán remekül indulnak a dolgok, ám az utóbbit egy hirtelen, mondhatni a semmiből fakadt konfliktushelyzet árnyékolja be, de vajon sikerül újra egyensúlyba kerülnie a környezetével?

A munka terén a hónap elején egész jól alakulnak a dolgok, ám egy kis összekapás kollégáival egy egész lavinát indíthat el, s máris lőttek a kellemes munkakörülményeknek. A helyzet ráadásul odáig fajulhat, hogy a feszültségekkel teli hangulat miatt képtelen a számára oly fontos munkájára koncentrálni, ami csak tovább gerjeszti elégedetlenségét és felesleges önmarcangolásba és állandó agyalásba taszítja. Próbáljon azonban a sarkára állni és tisztázni a helyzetet, az most hosszú távon is sokat jelenthet, így higgye el, megéri, még, ha látszólag nem is jön ki belőle túl jól!

hirdetés

Szerelem

A páros Vízöntőknek a június igazi érzelmi beteljesülést, szerelmes éjszakákat és boldog, kiegyensúlyozott perceket tartogat, amikor úgy érzik, minden tökéletes. Még a munkával nem, párjával annál szívesebben tölti az idejét, ami nem is csoda, hiszen most van igazán elemében. Használja ki nyugodtan az alkalmat, s élvezze kicsit az életet, mert most biztosan az amúgy nem kis elvárásai szerint alakulnak majd a dolgok!

A pár nélkül élő Vízöntőknek szintén nem lesz okuk panaszra, hiszen júniusban valósággal körülrajongja őket környezetük, s ráadásul pozitív visszajelzéseket kapnak, a már egy ideje kiszemelt, számukra egyre inkább fontos illetőtől is, s ez belobbantja majd a lángot. Ha most enged a csábításnak, s beleveti magát a kapcsolatba, garantáltan nem fogja megbánni, s igazán forró, szerelmes éjszakákra számíthat, melyek akár örökre véget vethetnek a magánynak, hacsak megint túl nem kombinálja a dolgokat!