Skorpió - június havi horoszkóp


A Skorpió jegy szülöttei számára a június igazán "skorpiósnak", azaz szenvedélyesnek, érzelmesnek no és persze sikerekkel és kihívásokkal telinek ígérkezik, melyeket nagyon fognak élvezni, ugyanakkor vigyázniuk kell, nehogy megint túlhajszolják magukat buzgalmukban!

A munka terén a nyár első hónapjában nagyon sok megoldandó feladat vár a Skorpiókra, melyek elvégzésébe óriási lendülettel és elhivatottsággal vágják bele magukat, azonban, ahogy közeleg a június vége, az energiáik is rohamosan fogyatkoznak, így érdemes lesz beiktatni az utolsó hétre némi kikapcsolódást, s főleg, aktív, stressz levezető pihenést, sportolást, hogy feltöltődjenek. Ha tehát sikerül megteremteni a harmóniát a munka és a kikapcsolódás között, akkor egyenletesebben oszolhat el a teljesítmény is, ami alapvetően kizárja majd a lankasztó kudarcokat.

hirdetés

Szerelem

A tartós párkapcsolatban élő Skorpiók magánélete egy kicsit háttérbe szorulhat a folytonos tevékenykedés közepette, amit nem igazán viselnek jól. A megoldás talán az lehet, hogy hetente egy-egy pihenőnapot érdemes tudatosan a munkarendjükbe iktatni, amikor aztán igazán "adhatnak az érzéseknek", kérdés azonban, hogy párjuk is alkalmas lesz-e éppen akkor vágyaik minél teljesebb körű kielégítésére. Bárhogy is legyen, jelszó a türelem, mert ez a hónap minden bizonnyal a kevesebb, de talán minőségibb együttlétekről szól majd.

A szingli Skorpióknak, akár csak a párban élőknek, sem lesz túl parázs hónapjuk, legalább is, szexuális értelemben, ami azonban az érzelmeket illeti, azokból nem lesz hiány, hiszen most nagy eséllyel bonyolódnak majd bele egy új, minden eddiginél izgalmasabb, titokzatosabb kapcsolatba, mely ráadásul már az elején tele lehet meglepetésekkel, s ez tartósan képes lekötni a Skorpiók alapvetően kicsapongó figyelmét. A kérdés már csak az, hová vezet mindez?