Nyilas - június havi horoszkóp


A Nyilasokra júniusban rámosolyog a szerencse, hiszen rendkívül energetikus és vidám, felhőtlen hetek elé néznek!

Ami a munkájukat illeti, egykettőre izgalmas feladatokkal találhatják szembe magukat, melyek megoldásában igencsak megcsillogtathatják kreativitásukat, s, hacsak kitartásuk és gyakori elkalandozgatásuk folytán nem csinálnak galibát, júniusban bizony sok elismerést és dicséretet borítékolhatnak. Mindezt ráadásul megkoronázhatja ama tény is, hogy közben még élvezik is amit csinálnak, de talán pont ez hozza majd meg a sikereket, amiknek már éppen itt volt az ideje!

Szerelem

A párban élő Nyilasok munkahelyi sikerei jótékonyan hathatnak majd párkapcsolatukra, ahol így szintén a vidámság, de főleg a játékosság lesz jellemző rájuk, így, egy-egy hosszú nap után, kellemes együtt töltött percekre számíthatnak kedvesükkel. Ha csak párjuk részéről nem jön közbe valami frusztráció, a június emlékezetes maradhat mindkettejük számára!

A jelenleg magányosan élő Nyilasok munkahelyi sikerei, amennyiben sikerül is kikaparni őket, szintén jótékony folyamatokat indíthatnak el az érzelmek terén, s könnyen lehet, hogy éppen egy munkatársuk lesz az, aki nem csak az eredményikre, hanem szédületes és egyben bohókásan hebehurgya, mégis vonzó kisugárzásukra is élénken felfigyel. Innentől kezdve pedig e jegy szülötteinek már csak egyetlen dolga lesz: hagyják magukat elcsábítani! Megéri!