Bak - június havi horoszkóp


A Bak számára a június kissé sekélyesen alakul, s míg a magánéletében számára kielégítően alakulnak a dolgok, addig a munkájában ez már koránt sincs így, tehát mindenképpen nehézségekkel számolhat ezen a területen, viszont jó hír, hogy ez még nem feltétlenül zavarja.

Bármilyen célt is tűzött ki maga elé júniusban munka terén, ne legyen nyugtalan, ha nem igazán sikerül elérni, ez egy ilyen hónap. Mivel az idő már jelentősen melegebb, mint a korábbi hónapokban, a szervezet átállása miatt mindenki hajlamosabb egy kicsit a lazításra, akár szeretné, akár nem, így ne szívja a mellére, ha precízsége, figyelme és rendszeretete lanyhul június folyamán. Ezen időszak bohémsága ugyanakkor remekül kamatoztatható egy újonnan alakuló kapcsolatrendszer kiépítésekor, ami hosszú távon többet lendíthet a dolgain, mit, ha szakmai sikerei csúcsán lenne. Használja ki tehát erre ezt az időszakot!

hirdetés

Szerelem

A párkapcsolatban élő Baknak az első nyári hónap a megszokott kerékvágásban telik párjával, így magánéletük, bár kielégítő, nem túl felkavaróan alakul. Ezen azonban könnyű segíteni, sokat lendíthet most a dolgon egy hétvégi kirándulás, vagy egy kis vízparti napozás, ami kicsit testileg is újra felpezsdítheti a kapcsolatot. Ami pedig az érzelmeket illeti, nem is baj, hogy nem parázslik annyira a június, hiszen mindenkinek jólesik időnként egy kis nyugalom.

Nyár ide, vagy oda, a jelenleg pár nélkül élő Bakoknak nem feltétlenül a júniusban szövődő kapcsolatok hozzák meg a "lepkéket a hasukban", s ez még szerintük jól is van így, azért kisebb összetűzésekre számíthatnak aktuális partnerükkel, ugyanis az már koránt sem biztos, hogy ő nem akar többet, mint amennyit a néha túlságosan is nehezen befogadó Bak, aki még kifejezetten nyitottnak is mondható júniusban, persze csak magához képest. Érdemes tehát töprengenie azon, nem-e pontosan azért él stabil pár nélkül már egy ideje, mert még enyhe időszakaiban is túlságosan fél igazán közel engedni magához másokat?