Oroszlán - június havi horoszkóp


Eme fenséges állat jegy szülöttei számára a június nehézségekkel telinek ígérkezik, ám ez csak akkor igaz, ha akként is gondol a nem várt fordulatokra. Amennyiben hagyja, hogy egy kicsit kiváló megérzései vezéreljék és nem saját erőből akar mindent megoldani, máris könnyebb lesz az Oroszlánnak a nyár első hónapja.

A munkában könnyen úgy tűnhet, mindenhol csak falakba ütközik, akármerre indul is az előrehaladás érdekében, s annál inkább igaz lesz ez, minél inkább igyekszik növelni teljesítményét. Mindez elsőre azt a látszatot keltheti, hogy képtelen elvégezni munkáját rendesen az állandó akadályoztatások miatt, pedig, inkább csak arról van szó, hogy túl nagy tempót szeretne önmagának és környezetének diktálni, s ezt senki sem bírja hosszú távon. Érdemes tehát lassítani egy kicsit, s élvezni a jó időt, kiruccanni a hétvégre a családdal valahová, ahelyett, hogy papírosok fölé görnyedne folyton. Könnyen lehet, hogy ez egyúttal a megoldását is kínálja majd a nem várt bonyodalmaknak!

Szerelem

Ami a párban élő Oroszlánok magánéletét illeti, sajnos júniusban ott sem lesz túlságosan rózsás a helyzet. Gyakran adódhatnak kisebb-nagyobb konfliktusok, különösen az első hetekben, melyeket nehéz lesz nagyobb érzelmi kitörések nélkül tolerálni, így egyre inkább elmérgesedhet a helyzet, ha nem vigyáznak kedvesével. Ne okolja mindenért partnerét, s a duzzogás és a méltóságának látszólagos megőrzése helyett ezúttal inkább próbálja meg egy váratlan, de mindkettejük számára annál kellemesebb vacsorameghívással enyhíteni a helyzetet, higgye el, ez most aranyat érhet!

A jelenleg szingli Oroszlánok számára a június nehéznek ígérkezik a pártalálás szempontjából, ugyanis valahogy hirtelen semmi sem akar összejönni. Gondoljanak arra, hogy talán nem is baj mindez, s ne erőltessék, ami nem megy, hiszen könnyebb hátszélben vitorlázni, mint akkor, amikor csak egy-egy fuvallat van, s azokat szeretnénk meglovagolni.