Szűz - június havi horoszkóp


E jegy szülöttei júniusban igazán sziporkáznak, már legalább is, ami az ötleteket illeti, ugyanakkor a temérdek "remek ötlet" megvalósítására már aligha marad majd energiájuk, legfőképpen azért, mert túl sok van nekik belőle!

Ami tehát a munkát illeti, itt az ideje a tavasszal elmaradt "mentális nagytakarításnak", s felállítani egy ésszerűen, reálisan és hosszú távon is tartható sorrendet a túlvállaltság és a "majd mindenre sor kerül" hozzáállás helyett. Érdemes átgondolni azt is így a nyár elején, hogy alkalmasint nem csak a munkafolyamatok szervezésében hasznos dolog a rendszer, hanem bizony a tervekbe néha érdemes beiktatni egy kis "rendszer nélküliségre" szánt időt is, azaz, hétköznapi nevén, kikapcsolódást, ha nem akar teljesen kimerülni az ember.

Szerelem

A tartós kapcsolatban élő Szüzek számára a június meglehetősen ingatag hónap, mivel ilyenkor sok-sok minden kavarog a fejükben, s így párjuk a szokásosnál is nehezen igazodik el rajtuk, ami feszültségeket generálhat a kapcsolatukban. Mivel az ügy nem reménytelen, próbálja meg mindinkább bevonni mindennapjaiba párját, hívja fel gyakrabban, beszélgessenek minél többet, hogy ezzel is segítse a félreértések és meg nem értések elkerülését, valamint erősíthessék a kapcsolatukat.

A szingli Szűz júniusban olyannyira tevékenynek bizonyul, hogy a kapcsolatkeresés, s így a szerelni életére fordított energia nagyjából könnyen ki is merülhet egy-két kóbor numerában, ami igencsak méltánytalan módja a párkeresésnek, ráadásul, nem is a leghatékonyabb egy hosszú távú szerelem megalapozására, így, ha úgyis krónikus energiahiányban szenved, ne pazarolja azt a fennmaradó keveset is értelmetlen dolgokra. Fogadja el, önnek a június most nem erről szól!