Bika - június havi horoszkóp


A Bika jegy szülötte, míg a munkája során megelégedettséget vághat zsebre, addig magánéletében nagy változásokra számíthat júniusban, melyeket, természetéből fakadóan, nem valami jól visel, akár pozitív, akár negatív irányba mozdulnak is el majd a dolgok.

A munkahelyén szinte egész júniusban a tervei szerint alakulnak a dolgok, s eme nyugodt, kiegyensúlyozott munkavégzése megelégedettséget és elismerést vált ki főnökeiből, kollégáiból, vagy éppen üzletfeleiből egyaránt. Talán az egyetlen, amire érdemes ügyelnie, hogy rendkívüli elhivatottságában nehogy annyira sok munkát vegyen a vállára, hogy mások helyett is dolgozzon, mert nem biztos, hogy azok honorálni, s legközelebb viszonozni is fogják eme nagyvonalú gesztusát. Akárhogy is legyen, a Bikának megnyugtató időszak lesz ez a hónap a munka terén, mely sok ösztönzést adhat az elkövetkezendő időszakokra is.

Szerelem

A stabil párkapcsolatban élő Bikáknak nagy vízválasztó lehet a június, akár jó és sajnos akár rossz értelemben. Bármelyik verzió is teljesüljön, a lényeg az, hogy, ha jó értelemben változik a kapcsolat, akkor sem kell megijedni, hogy túlzás lenne mindez, ha viszont rossz értelemben, s szakításra kerülne sor, annak is a jó oldalát kell nézni, még, ha nehéz is, hiszen inkább ne keserítsék tovább egymás mindennapjait kedvesével, s marják egymást egy életen át, csak, mert régóta együtt vannak, s biztonságban érzik magukat, egy amúgy nem működő kapcsolatban.

A jelenleg pár nélkül élő Bikák helyzete könnyebb, hiszen rossz irányba nem nagyon mozdulhat el nemlétező párkapcsolatuk, így a fordulat inkább csak jót hozhat. Ennek azonban előfeltétele, hogy végre kilépjenek konfortzónájukból, s egy kicsit vegyék lazábbra az ismerkedési fázisban az elvárásaikat, mert higyjék el, nem kell mindjárt a stabil, örök szerelem kívánalmait egyből megugrania annak, akivel végül mindez mégis sikerülhet! Amúgy is tény, hogy, ha egy kapcsolat elején minél jobban kötni akarunk valakit, ő annál inkább igyekszik majd kihátrálni, vagy egyszerűen csak félreértelmezni kötődésünket.