Kos - június havi horoszkóp


A temperamentumos Kos számára a június mind a munkában, mind pedig a szerelemben, igencsak eredményesnek ígérkezik, amennyiben nem hagyja, hogy mások elbizonytalanítsák törekvéseiben!

A Kos munkájában most igen nagy, hosszú távon is jelentőséggel bíró lehetőségek adódhatnak, melyeket, ha sikerül kihasználnia, garantáltan stabilizálódhat már régóta kissé labilis anyagi helyzete. Fontos mindeközben azonban, hogy ne hagyja befolyásolni magát mások által, csak mert nem lesz túl zökkenőmentes céljai elérésében a június! Ne feledje, a kitartása és hihetetlen teljesítőképessége mindig is meghozta gyümölcsét, s, ha kudarc is lett valaminek a vége, az általában nem önön múlott, így érdemes bíznia magában és kitartóan menetelni céljai felé.

Szerelem

A párban élő Kosok számára a nyár első hónapja igazán kellemes percekkel kecsegtet, s valahogy szinte önmagától megoldódnak az eddigi problémák, enyhül a feszültség, sőt, könnyen lehet, hogy partnere még plusz energiákat is mozgósít, csak, hogy egy-egy alkalommal minden tökéletes legyen. A Kosnak már nincs is más dolga, csak, hogy élvezze, végre nincs min agyalni tovább, csak hagynia kell folyni az eseményeket, melyeket nem muszáj mindig kontroll alatt tartania!

Ami a szingli Kosokat illeti, júniusban nekik sem lehet okuk panaszra a szerelmet illetően, így sokuknak, könnyen lehet, hogy mostanában ez lesz az utolsó hónap, melyet egyedül kénytelenek kezdeni. Ehhez azonban bizonyos szálakat végre el kell várniuk, s a kicsapongó, "belecsapok a lecsóba", amúgy bájos és gyakran eredményes hozzáállásuk helyett, egy kicsit érdemes visszafogniuk magukat, s inkább a másokban rejlő, mély érzelmek felszínre hozására összpontosítaniuk. Higgyék el, megéri!