Ikrek - június havi horoszkóp


Ha valami, hát a június ténylegesen a vidám és bohém Ikrek hava! Míg az amúgy számára nem annyira fontos munka terén túlterheltség jellemezheti e hónapban e jegy szülötteit, addig a szerelem terén mindent elsöprő lehet a siker, akár párkapcsolatban, akár magányosan éli életét!

Az Ikreket, talán a nyár első hónapjában igencsak megugró energiaszintjüket megérezve, kissé túlterhelik munkahelyén, ami könnyen ahhoz vezet, hogy így munkájában egyre gyakrabban elakad, a növekvő nyomás miatt, s egyre inkább nem lesz képes teljesíteni, azaz teljesen szétesik. Szerencsére azonban, ez nem feszélyezi hosszú távon, hiszen tudja, az élet nem csak a munkáról szól, s, hogy úgyis mindig minden változik, így ennek a nehezebb időszaknak is vége lesz egyszer, kár ráfeszülni folyton mindenre. Most már csak azt ne feledje, hogy mindebben tökéletesen igaza is van, bárki bármit is mond!

Szerelem

A szerelmi kapcsolatban élő Ikrek júniusban igencsak kedvük lelik meglévő kapcsolatukban, bármilyen is volt az ezt megelőző időszak. E hónapban valahogy ösztönösen ráéreznek, mire van szüksége párjuknak, s mindez busásan megtérül, hiszen annak többszörösére számíthatnak viszonzásul, amitől igazán elemükben érzik majd magukat az ágyban. Ne is hagyják, hogy bármi is közbeszóljon, s bátran élvezzék a júniust!

Ami a pár nélkül élő Ikreket illeti, nekik sem lesz okuk szomorkodni a forró napsütésben, ugyanis egy kellemes kiruccanás alkalmával, vagy lehet, éppen a strandon, egy számukra nagyon is elbűvölő illetőbe botlanak, s, ha most jól forgatják a lapokat, hamarosan bizton búcsút inthetnek a szingli létnek, kérdés, hogy vágynak-e már megint egy végzetes szerelemre itt, a "nyári bőség" beköszöntének küszöbén?