Halak - június havi horoszkóp


Júniusban a Halak jegy szülötteit a munkában a megfontoltság és a nyugalom, míg a szerelemben a tőlük alapvetően idegen forrófejűség jellemzi, ami meglehetősen érdekes helyzeteket eredményezhet majd!

Ami a munkahelyi feladatokat illeti, a Halak teljesítménye nem lesz a hónap egésze során kiemelkedő, hanem inkább a tőle megszokott, kiszámítható eredménnyel végzi dolgait, ami alapvetően rendjén is van. Arra az egyre azonban érdemes ügyelnie, hogy júniusban érdemes kicsit körültekintőbben szerveznie programjait, mert, ha nem így tesz, könnyen előfordulhatnak fennakadások, sőt, komolyabb csúszások is, melyek csakis pluszmunkát jelentenek majd és értékes órákat vehetnek el idejéből.

hirdetés

Szerelem

A jelenleg kapcsolatban élő Halak júniusa koránt sem lesz eseménytelen, már legalább is, ami az érzelmeket illeti. Olyannyira igaz ez, hogy akár kissé meg is inoghat szerelmében, mivel úgy érezheti, nem fordítanak rá elég figyelmet. Ne fesse az ördögöt a falra! Könnyen lehet, hogy párja egyszerűen csak tele van feladatokkal, amiket még a nyaralás előtt be szeretne fejezni, hogy aztán majd ténylegesen felhőtlen napokat tölthessenek együtt a pihenés során, s minden idegszálával a szerelmükre koncentrálhasson!

A jelenleg szingli Halak kissé már unja az egyedüllétet, ami alapvetően teljesen jogos is, ám ez az érzés most annyira a hatalmába kerítheti, hogy képes fejjel menni a falnak, s az első jelentkezőt az ágyába rántani, csak, hogy szeressék! Ez azonban nem biztos, hogy a legjobb politika, hiszen, míg rövid távon kielégítő lehet az ilyesmi, hosszú távon viszont szinte biztosan rossz döntésnek bizonyulhat a kapkodása és a forrófejűsége.