hirdetés

Rák - június havi horoszkóp


A Rák számára a június egy igen fordulatos és eseménydús hónapnak ígérkezik, ráadásul mindez úgy történik majd, hogy egyszerűen, szinte képtelen lesz beleszólni az események alakulásába, így a kérdés csak az, vajon érvényre jut e majd a mondás: "Minden jó, ha a vége jó!"?

A munka frontján a nyár első hónapjában, meglehetősen egysíkúan telnek majd a napok, ám ez a hónap végének közeledtével egyre inkább kezd elmozdulni, többnyire az érzelmi viharok okozta koncentráció zavar, valamint a a stressz okozta kimerültség miatt. Természetesen, mint minden ellen, ez ellen is lehet mit tenni, így tehát, ha úgy érzi, elege van mindenből és mindenkiből, fogja magát, s mennyen ki egyedül egy nagyot sétálni a legközelebbi zöld övezetbe, s máris jobb rálátást nyer majd egyre inkább kilátástalannak hit helyzetére, közelebb jutva ezzel a megoldáshoz.

hirdetés

Szerelem

A párkapcsolatban élő Rákokra kemény idők várnak júniusban, ha nem fordítanak kellő figyelmet az intő jelekre, s nem fektetnek megfelelő mennyiségű energiát a párjukkal való, alapvetően jó kapcsolat stabilitásának megőrzésére. Míg a hónap elején ez könnyűnek tűnik, főleg az utolsó hetében már komolyan úgy érezhetik, türelmük fogytán, s lehet, mindjárt mindennek vége. Egy dolgot azonban mindenképpen gondoljon át, mielőtt bármit is lépne: ilyen labilis idegállapotba biztosan képes a megfelelő döntések meghozatalára?

Az egyedül élő Rákok számára a június mondhatni érdekesen alakul, így, a hónap végére nehéz lesz majd meghatározni, hogy most jó volt-e ez a hónap, vagy sem, már, ami a magánéletet illeti. Mindez abból fakad, hogy, míg a hónap során több kapcsolat kialakítására is alkalmas pillanatok adódnak, mintha egyiket sem akarnák igazán. A megoldás az lehet, ha kicsit most hátra lépnek kettőt, s megpróbálják először tisztázni magukban, mit is akarnak igazán, mit is várnak el egy kapcsolattól, majd abba az irányba tenni határozott lépéseket, így ez esetben akár még jól is elsülhet ez a fránya június!