Éves horoszkóp 2019 - Oroszlán

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

A 2019-es évben az Oroszlán végre fellélegezhet egy kicsit, ami az idő szűkét illeti - most ugyanis alig-alig kell ilyesmivel küzdenie. Mindez lehetőséget ad számára arra, hogy szorgosan munkálkodjon a kitűzött céljai elérésén, és így akár hamarosan az első néhány sikerét le is arathatja. Mindazonáltal érdemes mindig figyelni arra, hogy a siker felé vezető úton igyekezetében ne veszítse el azokat az értékeket, amelyek személyiségének, egész életének keretet adnak, mivel így a siker csak múló örömet jelent majd, miközben a tartós boldogság kicsúszik a kezéből. Jó tanács és iránymutatás lehet számára, hogy fejezze ki mások felé világosan, mit gondol, és ne homályos utalásokkal próbálja őket rávenni valamire, hiszen míg utóbbi félreértésekhez, a nyílt kommunikáció sokkalta bizalmasabb kapcsolathoz és hatékonyabb együttműködéshez vezethet.

hirdetés

Oroszlán karrier és egészség horoszkóp 2019

Az Oroszlán ez évben a korábbiaknál is több energiával végezheti majd a feladatait, és ha ügyes, ezt a szokatlanul energetikus állapotot kiaknázva plusz pénzre is szert tehet. A szociális képességei finomítására is érdemes ugyanakkor időt fordítani, hiszen megnyerő, barátságos fellépéssel nemcsak az ügyfelek, de a munkatársak körében is nagyobb elismerésre, rokonszenvre számíthat. Ehhez nemcsak az új ötletek megosztása, de a humor is igen jól jöhet, még ha ez utóbbit érdemes nem minden áron erőltetni, és csak kellő időben megcsillogtatni. A pénzügyek terén az év elején várható egy jelentősebb plusz, és év közben várhatóan ugyancsak nem lesz gond az anyagiakkal - a mindig tanácsos alapvető óvatosság mellett érdemes lehet megengedni végre némi szórakozást és kikapcsolódást, vagy éppen kellemesebbé tenni az otthoni környezetet. Egészségéért a legtöbbet azzal tehet, ha nemcsak testi, de lelki egészségére is ügyel, és tartózkodik a szélsőségektől, valamint hagy időt a feltöltődésre.

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2019

A jelenleg párkapcsolatban élő Oroszlán számára ebben az évben meglehet, hogy a kapcsolata érzelmi szálainak gondozása és élvezete lesz az elsődleges célja, ami persze korántsem jelenti azt, hogy szexuális életüket hanyagolná - sőt, így akár a korábbinál is jobban meg lehet elégedve a párjával töltött intim pillanatokkal. Most kifejezetten érdemes lehet a párkapcsolatukat is frissebbé, izgalmasabbá tenni, amit legegyszerűbben azzal érhet el, ha nem riad vissza az új élményektől. Elképzelhető, hogy komoly döntést hoznak meg a közös jövőjükkel kapcsolatban, és legyen szó például komolyabb elköteleződésről, vagy akár gyermekvállalásról, érdemes lehet most belefogni egy közös, új kalandba együtt! Az éppen szingli Oroszlánnak most viszonylag könnyű dolga lehet a párkeresésében, mivel a kapcsolatok kialakítása a 2019-es évben a korábbihoz képest alapvetően lendületesebb és gördülékenyebb lesz, nehézséget pedig inkább az okozhat, hogy eldöntse, mire is vágyik igazán. Meglehet ugyanis, hogy még nem áll készen egy tartós kapcsolatra, s ilyen esetben elsősorban arról kell határoznia, szeretne-e, hajlandó-e tenni azért, hogy ez megváltozzon.

Az Oroszlán 2019-as magánéletéről bővebben itt: Oroszlán szerelmi horoszkóp 2019