hirdetés

Éves horoszkóp 2019 - Vízöntő

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

A Vízöntő igazán tartalmas hónapoknak nézhet elébe 2019-ben, hiszen most nemcsak a szerencse pártolhat mellé, de egyúttal lehetősége nyílik önmaga fejlesztésére is - amit érdemes is megtennie, hiszen most szinte hatványozottan is képes lehet az újabb készségek elsajátítására. Emellett igyekezzen minél több időt tölteni a családtagokkal, barátokkal, és természetesen szerelmével is, ha párkapcsolatban él. Emellett igényét érezheti annak, hogy egyedül pihenjen és töltődjön fel egy kicsit, ami egyáltalán nem baj, hiszen emberi kapcsolataiban és munkahelyén is jobban helyt állhat, ha nem feszülten és kizsigerelten toppan be, hanem összeszedetten és egyfajta derűvel.

hirdetés

Vízöntő karrier és egészség horoszkóp 2019

A 2019-es évben a Vízöntő számára elsődleges fontosságú a munkájában való érvényesülés szempontjából, hogy milyen kapcsolatot sikerül kialakítania a körülötte lévő emberekkel - így munkatársakkal, ügyfelekkel, felettesekkel, vagy éppen üzleti partnerekkel. A kommunikációt illetően tanácsos megtalálnia azt a pontot, amelyik leginkább fejlesztésre szorul, hiszen alapjaiban valószínűleg elégedett a képességeivel. Emellett azonban több olyan projekt is adódhat, amelyen egymaga törheti a fejét, és ha ettől nem bátortalanodik el, akkor élvezetes út lehet a megoldásuk a tanuláshoz és sikerhez vezető út felé. A pénzügyei kezelésében tapasztalatra és leleményességre is szert tehet ebben az évben, ugyanakkor érdemes lehet most félretenni vagy befektetni, mert később még kiváló lehetőség adódhat arra, hogy a pénzt valóban fontos célra használja fel. Az egészségét illetően a Vízöntő a szokásos kihívásokra számíthat, elsősorban pedig azt kell észben tartania, hogy az energiaszintje erősen összefügg a hangulatával, és így az egészségével is. A jóga és meditáció jó módja lehet a stressz kezelésének, de egy-egy kellemes séta, kirándulás is tökéletesen alkalmas lehet a célra.

Vízöntő szerelmi horoszkóp 2019

Ebben az évben a Vízöntő számára a szerelem meglepő, de alapvetően élvezetes és izgalmas módon tanít meg valami újat, amelyből aztán párjával mindketten hosszan tartó emlékeket és persze tapasztalatokat raktározhatnak el. A jelenleg párkapcsolatban élő Vízöntő a szokottnál picivel talán több kihívásra is számíthat, de ha ezeket próbálja empátiával és toleránsan, de egyúttal a saját igényeit sem a háttérbe szorítva rendezni, akkor ez nem jelent veszélyt a kapcsolatra, sőt, a bizalom erősítésére is alkalmat adhat. Különösen az első három hónapban igényelhet sok munkát az ideális kapcsolat fenntartása. Az éppen szingli Vízöntőnek elsősorban az új kapcsolat felé vezető első lépések megtétele jelenthet nehézséget, azt követően azonban már valószínűleg lendületesebben alakulnak majd a dolgok - hogy neki tetsző irányba-e, vagy sem, az majd elválik, de ha csak apróbb problémákat lát, nem érdemes túl hamar lemondani róla.

A Vízöntő 2019-as magánéletéről bővebben itt: Vízöntő szerelmi horoszkóp 2019