Éves horoszkóp 2019 - Bika

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

A 2019-es év a Bika számára várhatóan nem lesz túl nyüzsgő, de mindez nem jelenti azt, hogy egy helyben kellene toporognia. Sőt, tulajdonképpen kifejezetten ideális is ez a fajta állandóság arra, hogy határozott és szisztematikus lépéseket tegyen meg a céljai felé! A következetesség fontossága mellett elsődleges, hogy kellő időben a kisebb újításokra, változásokra is hajlandó legyen, még ha ezek talán csak bosszantó apróságoknak tűnnek is. Ha eddig valamiért nem sikerült, most rendezheti élete ügyes-bajos dolgait, így haladhat a már megkezdett, de félbemaradt projektekkel, és anyagi körülményeit, megromlott, vagy éppen ellaposodó kapcsolatait is rendezheti. Az igen kreatív Bika számára a monotonitás fullasztó lehet, éppen ezért érdemes az életébe valami szórakoztatót is csempészni: fedezzen fel új hobbit, új ízeket, vagy éppen új tájakat, amennyire ideje, pénze, energiája engedi.

hirdetés

Bika karrier és egészség horoszkóp 2019

Karrierjét ebben az évben a Bika mindenek előtt a szociális képességei csiszolásával és megcsillantásával lendítheti fel, s ezalatt egyaránt érthetjük a munkatársakkal ápolt személyes kapcsolatot, valamint a tágabb környezet megszólítására való készséget - így például a lebilincselő prezentációk bemutatását, vagy éppen az ügyfelekkel való kommunikáció gördülékennyé tételét is. Lehetnek azonban nehezebb esetek is, kiváltképpen akkor, ha az előző években megromlott a kapcsolata egyes munkatársakkal. Ahelyett, hogy ezen keseregne, most érdemes kezdeményezőnek lenni, és új fejezetet nyitni, hiszen legnagyobb valószínűséggel csak egy félreértés áll a rossz viszony hátterében, ha pedig nem, akkor inkább kerülni érdemes az illetőt, mintsem viaskodni vele. A munkájában a Bikának most nagy hasznot jelent a részletek iránti elkötelezettsége is, ahogyan a pénzügyek terén is akkor jöhet ki igazán jól az év során, ha a kisebb kiadásokat, illetve az éppen befizetésre váró csekkeket is gondosan nyomon követi. Kísértést jelenthet, hogy a korábbinál most több pénz ütheti a markát, de a megfontoltság továbbra is tetézheti a pénzügyi előnyöket, s különösen az év közepe tájáig lehet indokolt a visszafogottabb költekezés. Az egészséget illetően számíthat nehezebb időszakokra, nem is elsősorban a megbetegedések miatt, amelyektől a megszokottnál továbbra sem jobban tartania, hanem a káros szokások jelentette kísértések tekintetében. Sajnos ezek hosszú, de akár rövid távon is okozhatnak problémát, ezért érdemes lehet kitartani az aktív, káros szenvedélyektől mentes, egészségtudatos életmód mellett.

Bika szerelmi horoszkóp 2019

A jelenleg párkapcsolatban élő Bika magánéletében nemcsak a meghitt pillanatoknak, de a szenvedélynek is meglesz a helye - ami már csak azért is nagyszerű hír, mert ezek együttesen különösen is sokat segíthetnek a kapcsolat fellendítésében. Ebben az évben különösen is kapható lehet az újdonságokra, és a szexuális élete felpezsdítését illetően is emlékezetes sikereket könyvelhet el. Az elkövetkező hónapban emellett sokat tanulhatnak egymásról, és ha ezt jól kezelik, akár szilárdabbá is tehetik a kapcsolatot. A jelenleg pár nélkül élő Bika számára is jó alkalmak nyílnak az ismerkedésre, sőt, akár új partnere alaposabb megismerésére, és arra is, hogy a kibontakozó kapcsolatból a legtöbbet hozzák ki. Rá is igaz, hogy az élvezeteknek és az elsődlegesen érzelmi szempontból tartalmas időknek egyaránt lesz helye ebben az évben.

A Bika 2019-as magánéletéről bővebben itt: Bika szerelmi horoszkóp 2019