Éves horoszkóp 2019 - Kos

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

A Kos számára ez az év nagy leckét rejt az emberi kapcsolatok terén, ugyanakkor számtalan remek lehetőséget is arra, hogy a csapatmunkán, a másokkal való együttműködésen, a családon vagy akár a romantikus kapcsolatokon keresztül beteljesíthesse a vágyait és céljait, illetve maradandó kincseket raktározzon el az életében. Noha nagy hasznát veheti a közös projektek során a nagyszerű tervezőkészségének, mindig fontos emlékeznie arra, hogy a csapatmunka és az emberi kapcsolatok alappillére mégsem ez, hanem az empátia és a harmóniára törekvés. Külön érdemes lehet megemlíteni, hogy az elkövetkező hónapok kiváló lehetőséget rejtenek a Kosok számára a párkapcsolatuk és magánéletük tökéletesítésére, de a családtervezést illetően is előbbre juthatnak. Meglehet, hogy e csillagjegy szülötte néhány változásra rákényszerül az év folyamán, ám segítségére lesz az ehhez a feladathoz tökéletesen idomuló személyisége - hiszen a Kos rendszerint lelkesen, nagy energiával képes belecsapni mindenféle, az érdekeit szolgáló újdonságba. Persze, érdemes ezt a lelkesedését és a temérdek energiát okosan beosztania, vagy éppen kellő időben töltekezni egy kis kikapcsolódással, pihenéssel. Összességében tehát elmondható, hogy a legtöbbet ebből az évből a rugalmassággal és a másokkal való együttműködéssel hozhatják ki e jegy szülöttei!

Kos karrier és egészség horoszkóp 2019

A 2019-es év igen biztató azon Kosok számára, akik valami új feladatnak, projektnek szeretnének elébe nézni, hiszen jó eséllyel - ha reálisak az elvárásaik, és nem röstellnek részletes tervet kieszelni - remekül teljesítenek majd kreativitásuknak köszönhetően ebben az évben. Most igazán nem kell félniük attól, hogy kifejezzék magukat a munkájukban, vállalkozásukban, de érdemes lehet már az elején egy-két, vagy akár több megbízható partnert is találniuk. Ha nyitottabbá válnak munkatársaikat illetően, és új szövetségeseket tudhatnak maguk mögött, a legtöbb akadályt könnyedén vehetik majd. A pénzügyeket illetően elsősorban az időhiány jelenthet problémát, hiszen így olykor előfordulhat, hogy nem jut kellő idő a tervezésre, és olyasmire adhat ki akár nagyobb összegeket is, amit gazdaságosabban is meg lehetne oldani - vagy amiről kiderül, talán nem is volt rá szükség. A nagyobb kölcsönöket is érdemes lehet kerülni, ami alól természetesen kivételt jelenthet, ha az nagy eséllyel hozzájárul egy jövedelmező projekt beteljesüléséhez. A jó egészsége megőrzéséhez fontos, hogy bár sok energiával töltekezhet fel ez évben, azt ne élje fel túl hamar, nehogy aztán tartósan lehangolttá, elcsigázottá és erőtlenné váljon. Amennyiben azonban sikerül megtalálnia az egyensúlyt, úgy lendületesen, erővel telve veheti az akadályokat.

Kos szerelmi horoszkóp 2019

A párkapcsolatban élő Kosnak most lehetősége nyílik arra, hogy felvirágoztassa magánéletét, és akár komolyabbra is fordítsa kapcsolatát szerelmével. Természetesen fontos, hogy igazodjon párja tempójához, de a kezdeményezésre való hajlandóság ebben az évben különösen is kifizetődő lesz. Akár nagyobb döntésekre is sor kerülhet, amelyek némelyikében érdemes lehet élni a családtagok, barátok nyújtotta segítséggel - ami persze mindenek előtt, és elsősorban egy baba érkezésekor tud hatalmas könnyebbséget jelenteni. A jelenleg pár nélkül élő Kosok is ígéretes évre számíthatnak, amihez azonban ugyancsak a kezdeményezőkészségükre lehet szükségük. Mivel azonban jó eséllyel dúskálnak majd az energiában, az ismerkedés is könnyebben mehet, kiváltképpen akkor, ha eközben a baráti körüket is szélesítik - hiszen a legkevésbé sem kizárt, hogy éppen ezen keresztül talál rá a szerelem e csillagjegy szülöttjére.

A Kos 2019-as magánéletéről bővebben itt: Kos szerelmi horoszkóp 2019