Éves horoszkóp 2019 - Mérleg

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

A 2019-es évben a Mérleg a rá jellemző kiváló megérzéseire hallgatva közelítheti meg, sőt, érheti el a kitűzött célokat és sikereket. Új embereket ismerhet meg, valamint régi kapcsolatait élesztheti újjá, és általánosságban is arra számíthat, hogy ebben az évben a korábbinál jobban ki tudja majd fejezni magát, és jobban szót tud érteni a szűkebb és tágabb környezetével. Az év bizonyos időszakaiban olykor túlterheltnek érezheti magát a sok újdonság, vagy akár éppen a monotonitás miatt, de szerencsére ösztönösen jól kezeli az ilyen helyzeteket, és amint megtalálja a kellő egyensúlyt - például egy kis pihenéssel, vagy új dolgok, emberek megismerésével -, hamar visszaáll a rendes kerékvágásba az élete. Érdemes tehát most egy kissé spontánabb módon, saját belső egyensúlyára és intuícióira is hallgatnia, mivel ezek most gyakran súgnak majd olyan kiindulópontokat, amelyeket átgondolva fontos lépést tehet a megfelelő irányba.

Mérleg karrier és egészség horoszkóp 2019

A Mérlegnek a karrierje építéséhez új kapcsolatok létesítésére és az együttműködésre való hajlandóságra lehet nagyon nagy szüksége, ami mellett mindig érdemes kifinomultan, letisztult módon és mások álláspontját is megfontolva - akár arra is reagálva - kommunikálni. Szerencsére nem kell attól tartania, hogy túlzottan is csak szociális képességeire kellene építenie, hiszen akad alkalom a kreatív gondolkodásra is az év folyamán, amikor ráadásul nagyobb teret is kap, ahol egymaga állhat helyt. Előnyös, ha a munkájában intuícióit követi, és nem gondolja túl még a lényegtelen apróságokat is, hiszen ezzel lendületet vihet a mindennapi tevékenységeibe. A pénzügyeket illetően ez az év a szokottnál gördülékenyebbnek ígérkezik, és ha ügyesen rendszerezi és leltárazza a kifizetéseit és bevételeit, feltehetőleg nem kell majd az anyagi helyzete miatt törnie a fejét. A hitelt ugyanakkor érdemes nagyon jól átgondolni, elsősorban azt: valóban szükség van-e rá? A 2019-es évben a Mérleg időnként már-már túl energikusnak is tűnik, de a nagy sürgés-forgásban továbbra is fontos a pihenés és az egészséges étkezés is - még ha az állandó rohanás miatt néha kísértést is érez arra, hogy "csak gyorsan harapjon valamit". Mindamellett egészségét elsősorban elővigyázatossággal és tudatossággal óvhatja, ha pedig kisebb-nagyobb nehézségei akarnának, érdemes elfogadni a nyújtott segítséget.

Mérleg szerelmi horoszkóp 2019

A Mérleg számára, éljen akár éppen egyedül vagy párkapcsolatban, a szerelem alapvető fontosságú élmény lesz ebben az évben. A jelenleg szingli Mérleg ugyanakkor valamivel könnyebben találhat most rá a szerelemre úgy, ha nem keresi azt görcsösen, és nem ragaszkodik olyan kibontakozó kapcsolathoz, amelynek belátható, hogy nem volna jövője. Ha azonban magabiztosan, céltudatosan és mindenek előtt kellő bizalommal és pozitivitással vág bele a társkeresésbe, akár úgy, hogy egy közeli ismerősével, barátjával fűzik szorosabbra a kapcsolatot, sikerekre számíthat. A párkapcsolatban élő Mérleg elsősorban a tavasszal, de a későbbi hónapokban is azt tapasztalhatja, hogy párjával lelkileg és szexuálisan is tökéletes harmóniát sikerült elérniük, így mindenképpen érdemes időt szakítani arra, hogy átéljék és átérezzék a kapcsolatuk minden szépségét és örömét, és még inkább összecsiszolódjanak. Szóba kerülhet akár házasság, illetve családalapítás is, ha mindketten úgy érzik, készek erre.

A Mérleg 2019-as magánéletéről bővebben itt: Mérleg szerelmi horoszkóp 2019