Éves horoszkóp 2019 - Bak

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

A 2019-es év legnagyobb pozitívuma a Bak számára talán az lesz, hogy sok-sok energiát érezhet magában, és lendületesen irányíthatja életét olyan irányba, amelyet ígéretesnek lát. Nemcsak a munkahelyén teljesíthet kiemelkedően, de a családi, baráti és szerelmi kapcsolataiba is kedvező változást hozhat, vagy akár helyrehozhat olyasmit, amire addig nem érezte magát elég erősnek, motiváltnak. Előfordulhat, hogy olyan hobbiba kezd ismét, amellyel korábban felhagyott, így új ismereteket és barátokat is szerezhet. Csakhogy mindeközben a pihenésre talán nem hagy elég időt - ez pedig igen kellemetlen következményekkel járhat, ha a közeli családtagjainak nem enged akkor, amikor ők pihenésnek érzik szükségét. Az év sodrában egy másik kockázati forrás lehet a túlköltekezés, ezért jó, ha valaki közeli ismerőst, családtagot meghallgat azt illetően, hogyan kezelhetné hatékonyan a pénzt, és hogy mi az, amire valóban költenie kell az adott pillanatban.

hirdetés

Bak karrier és egészség horoszkóp 2019

A Bak ebben az évben bátran élhet a munkája végzésében a tehetségével és a képességeivel is, és előfordulhat, hogy most olyan tehetségét mutathatja meg a világnak, amelyet korábban nem volt alkalma. Bár a munka kissé monotonnak, unalmasnak tűnhet az év bizonyos időszakaiban, ha ennek ellenére sikerül összpontosítania rá az energiáját, és optimistán tekint előre, azzal fejlődést, talán előrelépést is elérhet. Az anyagiakat illetően sajnos nagy lehet a kísértés arra, hogy apró, de szükségtelen dolgokra szórja el a pénz egy részét, de ha talál valakit, aki ilyenkor figyelmezteti az önmérsékletre, vagy még jobb esetben, ha maga tartja észben annak szükségességét, nagyobb nehézségei várhatóan nem lesznek. Alapvetően kiszámítható, egyenletes bevétellel számolhat, itt-ott kisebb ingadozással a bevételek és kiadások arányát illetően - vagyis jó, ha a hónap végén még marad egy kis plusz. Alapvetően kedvezően alakulhatnak a dolgok az egészségét illetően, és sokat segít az is, hogy most aktívabb életmódra válthat. Azért persze fontos emlékezni a pihenésre is, és nem árt időt szakítani az érzelmileg fontos események feldolgozására sem.

Bak szerelmi horoszkóp 2019

A Bak magánélete 2019-ben - legyen akár jelenleg egyedülálló, vagy éppen éljen tartós kapcsolatban - mindenképpen emlékezetes, izgalmakkal és érzéki pillanatokkal teli lehet, és ha kicsit hajlandó lassítani, amikor arra szükség van, akkor nagyon gazdag érzelmi kalandokban is része lehet. A jelenleg párkapcsolatban élő Bak számára érdemes lehet most a szokottnál nagyobb mértékben átadni az irányítást párjának, hosszú távon ugyanis ezzel kapcsolatuk fenntartását segíti elő, míg rövid távon az apró változás érdekes színfoltot jelenthet, és segíthet abban, hogy jobban megismerjék egymást. Az év során több kihívás is akadhat az emberi kapcsolatok terén, ezért is igen fontos, hogy a legintimebb kapcsolatát gondosan ápolja, hogy az így egyfajta megnyugvást is jelenthessen. Ezzel szemben az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethet, ha a hétköznapi konfliktusokból eredő ingerültséget éppen a párján vezeti le. A jelenleg egyedülálló Baknak az ismerkedéssel várhatóan nem lesz sok problémája, azzal viszont már igen, hogy a kezdetekben kellően tudja átgondolni a helyzetet. A tudatos választás tehát sokat segíthet, ahogyan az is, ha nem pusztán ösztönösen, hanem analitikusan próbálja kifürkészni reménybelije életmódját, jellemét.

A Bak 2019-as magánéletéről bővebben itt: Bak szerelmi horoszkóp 2019