Éves horoszkóp 2019 - Szűz

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

A 2019-es év egy új kezdetet jelölhet a Szűz számára, ami talán picit ijesztően hangzik elsőre, de jó eséllyel pozitív változással számolhat. Élete számos területén pontosabbá, hatékonyabbá vagy éppenséggel jobb megfigyelővé válhat, kifejezetten akkor, ha erősségeit és tehetségét hagyja egészen kibontakozni. A személyes céljai elérésében ugyan kemény munkára lehet szükség olykor, mégis megéri erre időt fordítani, akár mérlegelve azt, hogy van-e éppen olyan másik feladat, amit egy picit hátrébb lehetne szorítani - de éppen csak annyira, hogy prioritásként kezelhesse a kitűzött cél elérését. Hosszú távon természetesen a harmóniára érdemes törekedni, így valóban csak különleges esetekben tanácsos extra energiát befektetni - akkor viszont igen! Szerencsére remek elemző és a részleteket átlátó analitikus elme lévén a Szűz valószínűleg tökéletesen megérzi és meglátja majd, mikor, mire kell egy kicsivel több figyelmet fordítania.

Szűz karrier és egészség horoszkóp 2019

A Szűznek ebben az évben gyakran kell szembesülnie azzal, hogy a család, barátok és a karrierje összeegyeztetése nehézségekbe ütközik, ám ha odafigyel erre, nagy eséllyel sikerül megtalálnia a tökéletes egyensúlyt. Meglehet, hogy olykor kifejezetten emlékeztetnie kell majd magát arra, hogy szakadjon el a munkától, és töltsön időt a szeretteivel és barátaival. Érdemes lehet optimistán állni a munkához, amivel nemcsak a saját feladatai ellátását segítheti elő, de egyben a környezetét is inspirálhatja. A pénzügyek terén a túlzott stressz jelenthet gondot azáltal, hogy meggondolatlan költekezéshez vezet, ezért különösen kifizetődő lehet, ha egy kis idő a feltöltődésre is jut. A pénz számon tartása és okos beosztása mellett valószínűleg nem kell nagyobb anyagi problémától tartania. Egészsége megtartásában ugyancsak a stressz kiküszöbölésének lehet nagy szerepe, emellett az étrend gazdagítása, változatosabbá tétele is indokolt lehet - így összességében jó egészségre számíthat.

Szűz szerelmi horoszkóp 2019

A jelenleg párkapcsolatban élő Szűz pezsgő, szenvedélyes és buja magánéletre számíthat, ráadásul ha sikerül egyfajta rutint kialakítani, nagyobb biztonságban is érezheti magát. Időnként érdemes lehet emellett átengednie az irányítást a párjának, és így is kifejeznie bizalmát, míg máskor arra lehet szükség, hogy határozottan kifejezze az alapvető elvárásait, amelyekből úgy érzi, nem tud engedni. Előfordulhat az is, hogy kapcsolatuk látszólag menthetetlenül megromlott - ilyenkor semmiképpen nem érdemes elhamarkodottan dönteni, és hasznos lehet másokat, így szakembereket is bevonni a helyzet kezelésére, de nem kizárható, hogy a legjobb döntés mégis a szakítás. A jelenleg egyedülálló Szűz esetében az elsődleges, hogy eldöntse, mit is szeretne, és így vágjon bele az ismerkedésbe. Jó esélye van rá, hogy izgalmakkal teli, érzéki kalandokba cseppen, amint egy picit jobban megismeri új párját, és a felszabadultabb légkörben bátrabban kezdeményez is, vagy éppen őszintébben osztja meg legbensőségesebb érzelmeit. Talán mondani sem kell, de ez jó kiinduló pont lehet egy tartalmas kapcsolathoz.

A Szűz 2019-as magánéletéről bővebben itt: Szűz szerelmi horoszkóp 2019