Éves horoszkóp 2019 - Ikrek

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

Az Ikrek csillagjegy szülöttjének a 2019-es év mindenek előtt új felfedezések örömét, valamint újszerű lehetőségeket tartogat, legyen szó akár a családról, párkapcsolatról, karrierről, vagy éppen a kedvenc hobbijáról. Egyúttal ez a fajta nyitottság lehetővé teszi, hogy a korábbinál nyíltabban és őszintébben kommunikálja az érzelmeit, sérelmeit és reményeit, ami pedig a kifinomultabb kommunikáció és a környezetével ápolt jobb viszony első lépcsőfoka lehet. Persze, csak ha az őszintesége nem bántó, és a nyíltsága több a felületes csevejnél! Ebben az évben további pozitívum az Ikrek számára, hogy sikerülhet legyőznie a szorongást, és egy sokkal pozitívabb életszemléletet kialakítania, s így aztán olyasmibe is bátran belevághat, amit korábban esetleg bizonytalansága, félelmei miatt mellőzött.

hirdetés

Ikrek karrier és egészség horoszkóp 2019

Az Ikrek számára a 2019-es évben az együttműködés lehet a kulcs a karrier fejlesztésében, ami ráadásul a már meglévő képességei csiszolásban, a tanulásban és a tapasztalatszerzésben is segítheti. Fontos azonban az is, hogy ne terelődjön el a figyelme a fontosabb projektekről és a személyes céljairól, így ugyanis valószínűleg nem tévedhet. Összességében a szokottnál nyugalmasabb, stresszmentesebb időszaknak nézhet elébe, különösen akkor, ha próbálja rugalmasan kezelni az egyes konfliktusokat. A pénzügyeket illetően elsősorban az év elején várhat nagyobb pluszt, amit okosan beosztva azonban juthat az év további részeire is egy kis ráadás pénze - hiszen alapvetően kiszámítható pénzügyi helyzet ígérkezik az elkövetkező hónapokban. Fontos azonban, hogy a személyes fejlődésre is fordítson az összegből, hiszen annak később nagy hasznát veszi majd. Az Ikrek jó eséllyel remek egészségnek örvend ebben az évben, a tavasz végén azonban stresszesebb időszak érkezhet, amit tanácsos ellensúlyozni kikapcsolódással, szórakozással, vagy éppen a barátokkal, családdal töltött idővel.

Ikrek szerelmi horoszkóp 2019

A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja. Így ugyanis már eleve olyan lehetséges partnert keres, aki életmódjában, ritmusában és egész lényében jobban illik hozzá, és nem vesztegeti el az időt olyan kapcsolatokra, amelyekről már az elején látja, nem váltják majd be a reményeit. Természetesen ezt a hozzáállást sem érdemes túlzásba vinnie, hiszen úgy viszont olyan lehetőségekre is nemet mondhat, amelyek pedig sok boldogságot hozhatnának az életébe. A jelenleg párkapcsolatban élő Ikreknek ezzel szemben némileg másféle kihívásokkal kellhet szembenéznie - számára ugyanis olykor nehéz lehet megállni, hogy számon kérje párján akár az olyan apróságokat is, amelyekben egyébként - a helyzetet semleges nézőpontból figyelve - nem is feltétlenül találni kivetnivalót. Érdemes tehát kicsit nyugodtabban, bizalommal és következetesen intézni az ilyen kisebb-nagyobb ellentéteket, hogy végső soron ebből az évből is a maximumot hozhassák ki magánéletükben, és számos közös emléket, szenvedélyes pillanatot oszthassanak meg egymással.

Az Ikrek 2019-as magánéletéről bővebben itt: Ikrek szerelmi horoszkóp 2019