Éves horoszkóp 2019 - Skorpió

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Gerd Altmann, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/geralt-9301/

A 2019-es év a lehetőségek éve lesz a Skorpió számára, ám a döntései alapjaiban határozzák majd meg, hogy pontosan milyen irányt vesz az élete. Meglehet, hogy egyes lehetőségek kihagyásával hosszú időre bezáródik előtte egy-egy ajtó, míg ha él azokkal, jelentősen kitágul az élettere és a lehetőségei tárháza. Mindez nem jelenti, hogy minden adandó lehetőséget kényszerűen meg kellene ragadnia, csupán azt, hogy bölcsen válassza meg, melyik úton is indul el. Válaszutakhoz érve érdemes lehet egy picit lassítani, és nyugodt szívvel-fejjel végiggondolni, mi is az, amit szeret, és ami hosszú távon a boldogulását és a boldogságát elősegíti, és annak megfelelően választani meg az irányt. Ha sikerül megtalálnia azt az irányt, amely valóban számot tart az érdeklődésére, azon - jelleménél fogva - biztos léptekkel és céltudatosan haladhat előre.

Skorpió karrier és egészség horoszkóp 2019

Ebben az évben a Skorpiónak a karrierjét illetően is fontos döntéseket kell majd meghoznia, ami nem is feltétlenül egy esetleges váltást jelent, hanem akár azt is, hogy mely képességei fejlesztésével próbál boldogulni munkahelyén, vállalkozásában. Így például a munkatársakkal, üzleti partnerekkel, felettesekkel is megerősítheti kapcsolatát, de dönthet akár úgy is, hogy szorgalmával, intellektusával, vagy éppenséggel spontán meglátásaival segíti elő munkája hatékonyabbá válását. Akárhogyan is, arra számíthat, hogy a kemény munka és a befektetett energia meghozza majd számára a sikert. Az elkövetkező hónapok ugyanakkor ideálisak lehetnek az új munkahely keresésére vagy új vállalkozás indítására is, de biztos állást nem érdemes elhagyni, ha csak bizonytalan lehetőségek rajzolódtak még ki. Pénzügyei rendben tartásában fontos szerepe lesz annak, hogy az előző év végén milyen volt az anyagi helyzete, és még ha az év elején lehet is kilátás némi pluszra, egy esetlegesen felhalmozott adósság továbbra is megszorításokra kényszerítheti. Noha lehetősége adódik a tartozásai és hitelei rendezésének megkezdésére, vagy akár véghezvitelére is, nagy lehet a kísértés a további költekezésre, amit ellenben lehetőség esetén tanácsos kerülni. Az egészségével várhatóan nem adódnak nagyobb problémák, az általános odafigyelés, egészséges étkezés és testmozgás mellett sikerülhet magát a lehető legjobb formában tartani. A lelki egészsége megőrzésében pedig hasznára válhat, ha nem engedi, hogy nagyon felzaklassák a problémák és kihívások.

Skorpió szerelmi horoszkóp 2019

A jelenleg párkapcsolatban élő Skorpió sokat tehet a kapcsolatáért ebben az évben, hiszen nagy részben múlik a párjával szemben tanúsított viselkedésén és kommunikációján az, hogy lelohad, vagy éppenséggel szenvedéllyel és izgalmakkal burjánzik-e majd magánélete. Ha sikerül megtalálni a közös hangot szerelmével, nemcsak érzelmi és szexuális életük pezsdülhet fel, de akár komolyabb döntéseket is meghozhatnak közös jövőjükről - így szóba kerülhet a "babaprojekt" is. A jelenleg egyedülálló Skorpió számára is saját döntései és másokhoz való viszonyulása határozza meg alapjaiban a társkeresés, valamint a kibontakozó kapcsolatok alakulását. Főként eleinte lehetnek viták is partnerével, és hamar elválhat, hogy képesek-e a későbbiekben meglenni egymással, vagy nem. Ha a kezdeti nehézségeken sikerül túljutniuk, érdemes egymás alapos megismerésére, egymás rezdüléseinek felfedezésére is sok időt szánni, amennyiben a cél a tartós és komoly kapcsolat.

A Skorpió 2019-as magánéletéről bővebben itt: Skorpió szerelmi horoszkóp 2019