Éves horoszkóp 2018 - Skorpió

A Skorpió számára 2018-al eljött a pihenés és zavartalan fejlődés ideje! Az év során akkor lehet a legboldogabb, s érheti el a legtöbbet, ha ezúttal nem annyira másokat akar lenyűgözni, vagy éppen nem a maximális teljesítmény elérésére koncentrál, hanem inkább arra, hogy olyan életet alakítson ki magának, amiben igazán jól érzi magát. Ennek jegyében idén meg kellhet hoznia néhány fajsúlyos döntést, melyek kissé visszavethetik szakmai teljesítményét, ugyanakkor hozzásegíthetik azon kilépőszint eléréséhez, ami által több ideje jut maja önmagára és családjára, hobbijaira, vagy éppen önfejlesztésre. Ha sikeresen ki tud most alakítani magának egy élhetőbb, nyugodtabb életet az eddiginél, akkor utólag sokkal nagyobb elégedettséget és boldogságot érezhet majd, mintha újabb, káprázatos eredményeket, vagy nagy anyagi gyarapodást mutatott volna fel, hisz az életben vannak fontosabb dolgok is annál, minthogy az ember folyamatosan bizonyítson. Annál is inkább, mivel ehhez az úthoz minden segítséget meg is adnak 2018-ban a csillagok, csak kívánnia kell, s akkor biztosan eléri e nemes célt!

Skorpió karrier és egészség horoszkóp 2018

A Skorpió 2018-ban akkor lehet a legeredményesebb a munkája terén, ha nem hirtelen sokat, hanem fokozatosan és keveset dolgozik, s ezzel biztosítja, hogy kitartása ne lankadjon, hanem kitartson egész év végéig. A sok kicsi, sokra megy, ám sokan lebecsülik ezt az ősi bölcsességet! Pénzügyi téren a lassú, de biztos fejlődés valósulhat meg az idén, ugyanakkor, ha szemfüles, akkor egy két nagyobb, extrabevételre is szert tehet, amik éppen a legjobbkor jöhetnek majd. Idén továbbá központi szerepet kaphat, hogy rendezze, vagy legalábbis, nagymértékben csökkentse esetleges adósságait, ugyanakkor pedig növelje tartalékai mértékét. Alkalmasint érdemes néhány újabb befektetési lehetőség után is nézni, mert az ilyesminek 2018-ban kifejezetten kedvez a csillagok állása!

Skorpió szerelmi horoszkóp 2018

A tartós párkapcsolatban élő Skorpió magánéletében nagy fordulat várható, mégpedig abszolút pozitív értelemben. Idén könnyen megeshet, hogy szintet lép kapcsolata szerelmével, sőt, házasság, gyerek, vagy, ha már van, akkor egy újabb gyerek is képbe kerülhet most nagy eséllyel, így minden körülmény adott lesz a tökéletes boldogsághoz, mely a nyáron, vagy az ősz folyamán csúcsosodhat ki a legnagyobb eséllyel! Az évet szingliként kezdő Skorpió szerelmi téren mutatott eredményessége most közvetlenül múlik majd döntéseitől, melyeket csakis aszerint érdemes meghoznia, amit igazából érez, még, ha ez néha a nehezebb utat is jelenti egy kapcsolat felé. Az őszinteség, bár eleinte bonyodalmak forrása lehet, később annál könnyebbé és tartósabbá teheti a közös életet, így összességében érdemes lehet az igaz úton járnia, még, ha eleinte nehézségekkel is kell szembenéznie emiatt...

A Skorpió 2018-as magánéletéről bővebben itt: Skorpió szerelmi horoszkóp 2018