Éves horoszkóp 2018 - Szűz

A Szűz jegy szülötte 2018-ban, az év elejétől az év végéig, rendkívül elfoglalt lehet, ugyanakkor, rendkívül termékeny is, mivel sok mindent zárhat le végre idén, s arathatja le gyümölcseit. Mivel a Szűz igencsak analitikus személyiség, s így nagyon ügyel a részletekre, az egyetlen hátráltatója eredményességének az lehet, ha ezt túlzásba viszi, s elveszik a részletekben. Ezt úgy küszöbölheti ki a legegyszerűbben, ha igyekszik minél jobban szervezni a mindennapjait, s nem szán jelentősen több időt semmire sem, mint amennyit eredetileg eltervezett. Ha ehhez sikerül tartania magát, rendkívül sokat fejlődhet szakmai és anyagi értelemben egyaránt. A másik, amit le kellhet küzdenie, az önmaga kényelmessége, hiszen a Szüzek köztudottan szeretnek lustálkodni, pihengetni, s ezért néha meglehetősen nehezen veszik rá magukat, hogy csináljanak valamit. Ezt a tulajdonságát azonban most maga mellé is állíthatja, ha kifejezetten olyan területeken igyekszik munkálkodni, amik élvezetesek, vagy egy kis szervezéssel igyekszik összekötni a kellemest a hasznossal, s így voltaképpen a feladatokból egyben kikapcsolódást is fabrikál. Például, ha el kell intéznie egy hivatali ügyet, útközben szemeljen ki egy jó kis cukrászdát, ami útba esik és ott egyen valami finomat, mintha csak emiatt ment volna arra a környékre, ahol elintéznivalója akadt, s mellesleg intézné csak el a kötelezőt! Egy kis leleményességgel tehát páratlanul tevékennyé teheti megát, igen sikeres évet zárhat majd!

Szűz karrier és egészség horoszkóp 2018

A Szűz számára 2018 a következetes és dinamikus fejlődés éve lehet, amikor is eljött az idő, hogy ráépítsen azokra az alapokra, a melyeket az elmúlt évek során fektetett le, s kiépítsen egy stabil, fenntartható és élvezetekben gazdag életformát. Ennek előfeltétele az, hogy tudja, mit szeretne, merre tart és mi az, amit el akar érni. Fontos meghatároznia azt is, hogy mit tekint idilli állapotnak, s annak elérésére törekedjen, ne mindig a maximumra, ugyanis az nem feltétlenül jó, ha valaki éjjelét-nappalát a munkájának szenteli és nincs ideje közben élvezni a felhalmozott javakat, vagy éppen fordítva, elkényelmesedik, és közben betemeti a sok munka és tennivaló, ami frusztrációt okoz, s elrontja a pihenést. Ha sikerül megtalálni az egyensúlyt a munka és a pihenés között, s mindegyikre rendszeresen és elég időt szán, akkor idén tartósan berendezkedhet egy kiszámítható, biztos gyarapodást ígérő életre! Az egészség terén a legnagyobb kihívást a stressz kezelése jelentheti, 2018-ban. Ennek tükrében igyekezzen rendszeresen beiktatni mindennapjaiba olyan programokat, melyek tartósan képesek elterelni a figyelmét esetleges aggodalmairól és valóban, felhőtlen kikapcsolódást jelentenek.

Szűz szerelmi horoszkóp 2018

A párban élő Szűz magánélete 2018-ban egy újabb szintre léphet, szerelmi partnerből elköteleződés, összeköltözés, vagy akár házasság lehet, sőt, nagy eséllyel a gyerekvállalás is képbe kerülhet idén, ezek mind-mind nagy változást hozhatnak. A nagy lépések megtétele előtt mindig hallgasson az ösztöneire és vegye kezébe a dolgokat, hogy gondoskodhasson arról, hogy valóban tökéletes legyen a nagy pillanat! A jelenleg pár nélkül élő Szűzre az új szerelem most a legnagyobb eséllyel a baráti köréből kerülhet ki, talán egy nagy beszélgetés, vagy éppen egy élethelyzet lesz az, aminek következtében egyszer csak elkezd másképp nézni valakire. Ez igen jó előjel, mert általában a legtartósabb kapcsolatok jó barátságra épülnek, így remek alap lehet egy ilyen közvetlen viszony egy tartós szerelem kialakításának. Mag amúgy is, miért ne lehetne az ember szerelme egyúttal a legjobb barátja is!

A Szűz 2018-as magánéletéről bővebben itt: Szűz szerelmi horoszkóp 2018