Éves horoszkóp 2018 - Ikrek

2018-ban az Ikrek úgy érezheti, több energiája van, mint valaha, s remek formájának köszönhetően, ez az év kiválóan alkalmas lehet arra, hogy drámai változásokat eszközöljön az életében, esetleg teljesen új, eddig ismeretlen területeken is kipróbálja magát, méghozzá, nagy eséllyel, nem is rosszul! Bármibe is kezdjen, s bármerre is haladjon, idén a kulcsszó a kooperáció. A csillagok állása szerint ugyanis, most nagyot lendíthet a dolgain, s könnyebben küzdheti le az akadályokat, ha másokkal szövetkezik, kompromisszumokat, vagy éppen, mindenki számára előnyös üzleteket köt. Ha ebben a kérdéskörben tehát sikerül kialakítania egy hosszútávon is működő, jó gyakorlatot, a határ a csillagos ég lehet! Mondhatni, az univerzum által kitűzött, ez évi életfeladata az, hogy megtalálja a harmóniát önmaga és a környezete között, s ez által fejlessze, bővítse kapcsolatrendszerét, így téve eredményessé mindennapi tevékenységeit, s megsokszorozni erejét. Ha ez sikerül, páratlan fejlődés állhat anyagi és érzelmi téren egyaránt az Ikrek előtt!

Ikrek karrier és egészség horoszkóp 2018

Ez év során egyre inkább elemében érezheti magát a munkahelyén, vagy tanulmányaiban, aminek eredményeképp, kifejezetten produktív lehet, s ez hamar feltűnhet másoknak is. Ez persze irigyeket is hozhat, de ugyanakkor szövetségeseket, segítőket is egyaránt, s ha az előbbiek helyett inkább az utóbbiakra koncentrál, nagy jövő állhat ön előtt. Pénzügyi téren februárban, valamint az ősz utolsó hónapjában, azaz novemberben lehet nagyobb pluszra számítania, míg a legtöbb kiadásai a nyár folyamán és az év végén lehetnek, így az anyagilag kedvezőbb hónapok hozta erőforrásokat érdemes utóbbi időszakokra félretennie, legalábbis részben mindenképp, hogy elkerülje a nagyobb likviditási réseket a hitelszámláján. Az egészségét illetően, idén (is) mindenképpen érdemes kitűznie célul a minél több, aktív testmozgást, hogy megtartsa, sőt, hasznosítani is tudja azt a temérdek energiát, ami 2018-ban valósággal eltelíti a szervezetét.

Ikrek szerelmi horoszkóp 2018

A jelenleg párban élő Ikrek számára 2018 a kísérletezés éve lesz! Ennek jegyében, igyekezzen minél több, izgalmas, buja percet eltölteni a párjával, még közelebb kerülvén vele egymáshoz. A szexualitás, de az érzelmek terén is a tapasztalással fejlődhetnek most a legtöbbet, ráadásul, mindezzel elkerülhetik azt is, hogy ellaposodjon a kapcsolatuk. Az évet egyedülállóként kezdő Ikrek akkor érheti el, hogy beteljesedjenek idén szerelmi vágyai, ha minél többet, aktívan keres, s őszintén kimondja, amit aktuálisan érez, bármi is legyen annak a lehetséges következménye, ha ugyanis magában tartja érzelmeit, könnyen megelőzhetik, s lecsaphatják a kezéről azt, akit kiszemelt magának. Ne hagyja, hogy ez megtörténjen!

Az Ikrek 2018-as magánéletéről bővebben itt: Ikrek szerelmi horoszkóp 2018