Éves horoszkóp 2018 - Nyilas

2018 kifejezetten a Nyilas évének ígérkezik! Ezen esztendőben úgy érezheti, mintha extra energiája lenne mindenre, s ez így is van. Mindez által sokkalta könnyebben megy majd a munka, na és persze, az aktív szórakozásra is jut majd ideje bőven, de legalábbis több mint az eddigi években, így valóban egy mozgalmas, izgalmas és kifejezetten eredményes évre számíthat! Igaz lesz ez most a kapcsolataira is, sok új emberrel ismerkedhet meg idén, akik többsége ráadásul tele lehet pozitív energiákkal, ezáltal nagyban segíthetik előmenetelét, de számos új barátság kialakulására is számíthat, szakmai körökben és a magánéletében egyaránt. Nyitottsága és tanulékonysága szintén nagy előnyökhöz juttatja, ám érzelmi téren sérülhet, ha túlságosan gyorsan nyílik meg valakinek, aki visszaélhet ezzel, így, ha mélyebb érzelmeket visz egy kapcsolatba, legyen nagyon elővigyázatos. A legtöbb energiája az év első felén lehet, nyáron egy kissé leülhet, azonban ősszel ismét erőre kaphat, ami már ki is fog tartani egészen az év végéig.

hirdetés

Nyilas karrier és egészség horoszkóp 2018

A Nyilas karrierje 2018-ban felívelőben lesz, annak ellenére, hogy dolgoznia kevesebbet kell majd mindezért, így egy kifejezetten jó évre számíthat szakmai téren. Ez annak is lesz köszönhető, hogy időnként kreatív ötleteivel messzebbre elérhet, mint teherbírásával, s ez ékesen meg is hozza gyümölcseit! Megeshet ugyanakkor, hogy adódik olyan feladat is, amit nem szívesen végez majd, de valahogy ezen tevékenységek tiszavirág életűnek is bizonyulnak most, amiben nagy szerepe lesz a csillagoknak, így nem kell majd sokat szenvednie olyasmivel, amivel semmi kedve foglalkozni. Az anyagiak terén némi önfegyelmet kell majd gyakoroljon, hogy ne ússzon el, ennek jegyében, mindenképpen a kötelezők rendezze először, amikor forráshoz jut, s csak aztán költsön másra, különben még a végén mínuszban zárhatja az évet! Egészsége terén a rendszerességet tartsa szem előtt és járjon el szűrővizsgálatokra is, ha más nem csak azért, hogy nyugodtan élvezhesse az életet, tudván, hogy minden rendben van.

Nyilas szerelmi horoszkóp 2018

A tartós párkapcsolatban élő Nyilast 2018-ban egy kissé megrettentheti, hogy egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy időnként nem képes uralni az érzelmeit, vagy éppen, minden tekintetben irányítani a kapcsolatát, ám, mivel ez teljesen természetes, hiszen emberek vagyunk, így ettől nem kell megijednie, inkább tekintse ezt egy új felismerésnek, amiből megint tanulhat valamit. A sebezhetőség nem gyengeséget tükröz, hanem bátorságot és a másik félbe vetett bizalmat, ami egy kapcsolat erősségét és mélységét jelzi! A pár nélkül élő Nyilas idén sok kalandra számíthat, s hamar szerelembe is eshet, már az év elején, azonban az ő esetükben viszont fontos az óvatosság, mert különben egy csalódás által, könnyen sérülhetnek, amin ráadásul nehezen tehetik túl magukat. Mindazonáltal, ha úgy érzik, valaminek meg kell történnie, akkor teljes szívvel adják át magukat a dolognak, mert később legalább nem fogja gyötörni őket a tudat, hogy bármi is rajtuk múlott volna. Ki tudja, talán a kockázat ezúttal megéri!

A Nyilas 2018-as magánéletéről bővebben itt: Nyilas szerelmi horoszkóp 2018