Éves horoszkóp 2018 - Bika

2018 a Bika számára valószínűleg sokkal kevésbé lesz stresszes, mint a megelőzőek, ami nagyon jó hír e jegy szülötteinek, hiszen a Bika talán minden más jegynél jobban szereti a nyugalmat, s most nagyon úgy tűnik a csillagok állása szerint, hogy 2018 a béke éve lesz! Ennek megfelelően, szinte biztos, hogy végre egy kissé visszaléphet a reflektorfényből és lazíthat egy kicsit. Ha változások is jönnek az év során, azok csak lassan mennek végbe, így kellően fel tud majd készülni az új helyzetekre, s ez nagyfokú stabilitást adhat magánéletének és anyagi helyzetének egyaránt. Különösen a nyár ígérkezik "unalmasnak", ugyanakkor korántsem eseménytelennek, ugyanis idén rengeteg élménnyel gazdagodhat majd ekkor, s talán valami olyasmit is kipróbálhat, amit mindig is szeretett volna, de eddig még esetleg nem volt rá lehetősége. Az ősz folyamán némi lehangoltság azért ronthat az összképen, ám néhány otthonában, kényelemben eltöltött este alatt ezt könnyen kiheverheti, s kellő erőt gyűjthet a továbbiakhoz, így összességében egy kifejezetten kellemes és tartalmas évet zárhat majd a 2018/19-es szilveszter eljövetelével.

Bika karrier és egészség horoszkóp 2018

A Bika számára 2018 a munka terén, egy-két változástól eltekintve, viszonylag könnyen indulhat, s ahogy halad előre az idő, úgy kellhet szembenéznie nagyobb kihívásokkal, ám ezeknek leküzdésében nagy segítségére lehet az, hogy a terhelés csak fokozatosan növekszik majd, s így lesz elég ideje felkészülni az újabb és újabb megmérettetésekre. Az is jó hír továbbá, hogy nem lehet az év során folyamatos nyomással számolnia sem, továbbá a kreativitása és problémamegoldó képessége is kellően működik majd, tehát egész biztosan könnyedén megbirkózik mindenfajta szakmai kihívással. Pénzügyi helyzete is, kisebb fluktuációtól eltekintve, stabil és kiszámítható marad ez év során, ráadásul már az év kezdetén egy komolyabb plusszal is számolhat. Amennyiben ereje teljében kezdi az évet, úgy most nem lehet tartósabb egészségromlásra számítania sem, sőt, kifejezetten energikus lehet, így e téren is igazán bíztatóan alakulhat ez az év.

Bika szerelmi horoszkóp 2018

Bár 2018 eleje egy kissé hektikusnak ígérkezik romantikus téren a párban élő Bikának, ahogy egyre telnek a hónapok, csitulni látszanak kapcsolatában a konfliktusok, ugyanakkor egyre több és több izgalmas és szenvedélyes pillanatra lehet a szexualitás terén is része, aminek köszönhetően az év végéig, összességében, sokat erősödhet a kettejük közti kapcsolat. Az évet pár nélkül kezdő Bika esetében, több lehetőség is kínálkozik, különösen a nyár derekán és ősszel, hogy meglelje az igaz szerelmet, ebben azonban sok múlik azon, hogy mennyire látja az új kapcsolatát pozitívnak az első, kezdeti nehézségek alkalmával, s mennyire a megoldásra, mintsem a kapcsolatból való kilépésre koncentrál. Ez most minden eddiginél perdöntőbb lehet!

A Bika 2018-as magánéletéről bővebben itt: Bika szerelmi horoszkóp 2018