Éves horoszkóp 2018 - Mérleg

A 2018-as esztendő során a Mérleg érzelmi életében nagy fordulat következhet, mely egésze átformálhatja gondolkodásmódját, értékrendjét. Mindez által inkább a boldogságra és az élet apró örömeinek élvezetére kezdhet koncentrálni a világmegváltó dolgok helyett, s ez igencsak nagy elégedettséggel töltheti el. Úgy érezheti, hogy igazi tartalommal töltődik fel élete, s ez segíthet felülemelkednie az olyan bosszantó dolgokon is, melyek a régmúltban sok kellemetlen percet okoztak. A munka mellett több ideje juthat arra is, hogy hobbijának hódoljon, ami tovább növelheti közérzetét. Idén nem lesz fontosabb és egyben jövedelmezőbb a Mérleg számára, mint az emberi kapcsolatok. Ezek esetében sikerülhet most kiszelektálnia és távol tartania azon embereket a környezetéből, s baráti köréből, akik nem tisztességes szándékkal bírnak felé, s egyúttal bevonzania életébe azokat, akik igaz emberek és jót akarnak, s támogatják törekvéseiben, ez pedig hatalmas kincs! Akkor lehet a legsikeresebb, ha nem csak környezetével, hanem önmagával is sikerül harmóniába kerülnie, s ezáltal elérnie egy olyan testi és lelki állapotot, amely hosszútávon is képes boldoggá tenni.

Mérleg karrier és egészség horoszkóp 2018

A Mérleg a karrierjében akkor számíthat furcsamód nagyobb előrelépésre, ha kevesebbet, akkor viszont annál hatékonyabban dolgozik. Ehhez az kell, hogy amikor dolgozik, akkor csak arra koncentráljon, amit csinál, viszont emellett igyekezzen minél több szabadidőt is kieszközölni magának, amikor viszont csakis a pihenésnek szentelheti az idejét, s annak, hogy azt csinálja, amit szeret, ami boldoggá teszi, ez által biztosítva a tökéletes egyensúlyt munka és kikapcsolódás között. Mindez azért is fontos, mert csakis akkor tudja hosszútávon a munkában odatenni magát, ha, mire odajut, kellően kipihent és érzelmileg stabil. A pénzügyei akkor lehetnek idén a legkiszámíthatóbbak, ha tartózkodik a hirtelen, nagy kiadásoktól, vagy amennyiben egy ilyen előreláthatólag bekövetkezik, akkor hosszútávú költségvetést készít annak pótlására és azt szigorúan be is tartja. Egészségügyileg idén a leginkább a fáradékonyság okozhat problémákat, ami a nem megfelelő energiaszintből fakad, s ennek alapja a táplálkozás. Ennek megfelelően, ügyeljen arra, hogy amit megeszik az egészséges és tápanyagdús legyen, valamint arra is, hogy rendszeresen és nyugodt körülmények között étkezzen, ne csak futtában bekapjon valamit.

Mérleg szerelmi horoszkóp 2018

A párban élő Mérleg szerelmi sikerének kulcsa 2018-ban a kommunikáció lesz, azaz, hogy mennyire közvetlenül és őszintén sikerül nap, mint nap átbeszélnie kedvesével a kapcsolatukat érintő aktualitásokat, továbbá fontos tényező lesz az is, mennyire és főleg, milyen gyakran és intenzitással képesek kimutatni, hogy mit is éreznek egymás iránt. Ha sikerül mindezt magas szinten beépíteni mindennapjaikba, akkor rendkívül szenvedélyes és érzelmekben gazdag pillanatok sokaságára számíthatnak idén, méghozzá testileg és lelkileg egyaránt, ami által igencsak elmélyülhet szerelmük, s ez által igen erős párost alkothatnak, mire eljő a szilveszter! A pár nélkül élő Mérleg 2018-ban intenzív keresésbe kezdhet, ám nem bizonyos néha még a maga számára sem, hogy egy-egy lehetséges partnertől, mit is akar, s hogy hová is tart a kapcsolatuk. Mindebből fakadóan, akkor találhatja meg idén legnagyobb eséllyel a tartós boldogságot, ha először önmagában tisztázza a dolgokat, s utána határozottan és következetesen irányítja figyelmét immáron szíve választottjára.

A Mérleg 2018-as magánéletéről bővebben itt: Mérleg szerelmi horoszkóp 2018