Éves horoszkóp 2018 - Bak

A Mars 2018 júliusáig a Szűzben marad, s ez rendkívül pozitívan hat majd a Bak egész életére, így az év első felében kifejezetten nagy előrelépésre számíthat az életének számos területén. Ez évben a középpontba kerül a spontaneitás és a kreatív önkifejezés, ami éppúgy fellendítheti anyagi helyzetét, mint emberi kapcsolatait. A tavasz folyamán ráadásul sor kerülhet egy utazásra, vagy képzésre, esetleg munkahelyváltásra is, ami nagy fordulatot jelenthet majd az eddigiekhez képest. A legfontosabb most, hogy legyen nyitott és befogadó az új dolgokkal szemben.

Bak karrier és egészség horoszkóp 2018

A Bak jegy szülötteinek munkával kapcsolatos dolgaira és egészségére a Vénusz lesz 2018-ban a legnagyobb hatással. Ennek köszönhetően, nagyon fellendülhetnek üzleti vállalkozásai és a munkahelyén is egész biztosan előmenetelre számíthat, de legalábbis anyagi gyarapodásra mindenképpen, amire az év első harmadában, illetőleg a nyár vége felé van a legnagyobb esélye. Egészsége terén sem számíthat nagyobb problémákra, hacsak nem a korral járó megbetegedések billenthetik ki az egyensúlyi állapotából. Különösen az év első harmadában, illetőleg július-augusztusban legyen körültekintő az egészségét illetően.

Bak szerelmi horoszkóp 2018

Az évet párban kezdő Bak számára egy igencsak kiegyensúlyozott év várható szerelmi téren, amikor is sokat épülhet kapcsolata kedvesével. Mindennek azonban előfeltétele, hogy soha ne engedjék, hogy a bolhából elefánt legyen, mert most ez az egyetlen, ami megbonthatja az amúgy nagyon is jól működő kapcsolatukat. A pár nélküli Bak a tavasz folyamán nagy szerelembe eshet valakivel, aki egyszerűen, tökéletes, vagy, ha nem is teljesen az, de mindenesetre ellenállhatatlan minden kis apró hibájával együtt. Ha nagy is a kockázata a sérülésnek, mégis érdemes elmélyülni ebbe a kapcsolatba, kedves Bak, mert ritkán adódik ily nagy szerelem az életben!

A Bak 2018-as magánéletéről bővebben itt: Bak szerelmi horoszkóp 2018