Éves horoszkóp 2018 - Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülötte előtt 2018 tekintetében egy kihívásokkal teli év áll, melyben ahhoz, hogy sikeres legyen, megeshet, hogy a szokásosnál jobban kénytelen lehet alkalmazkodni az egyre változó körülményekhez, ám, ha ez sikerül, akkor páratlan sikereket érhet el. Mindehhez azonban, fel kellhet adni bizonyos elveit, ami nem könnyű, de talán még nehezebb lesz legyőznie önmagát, ugyanakkor, mindez által sokat fejlődhet személyisége, acélosodhat akaratereje, ami később csakis a hasznára válhat. Kitűzött céljai elérésében nagy segítségre lehet ambiciózus jelleme és rendkívüli, hegyeket megmozgató energiái, ezek most mind-mind segíteni fogják mindennapjait. A leginkább eseménydúsnak 2018-ban a február, a március, a május és a november, valamint a december hónapok ígérkeznek az Oroszlán számára, így érdemes e hónapokban különösen odatennie magát. A nyár ugyanakkor könnyedebben és élvezetesebben telhet, mint az eddigi években, így ekkor lehet egy nagyobb, feltöltődésre igencsak alkalmas pihenőidőszaka. Az év vége nagy meglepetéseket és anyagi gyarapodást tartogat!

Oroszlán karrier és egészség horoszkóp 2018

Az Oroszlánra idén sok munka vár, ugyanakkor különösen a tavasz és az ősz, kifejezetten kaotikus lehet e téren, s mégis ezen időszakokban fejlődhet a legtöbbet, talán éppen azért, mert a kiszámíthatatlanság csak serkenti találékonyságát, növeli teherbíró-képességét. Ahhoz, hogy a maximumot hozza ki az idei évből, fejlesztenie kell problémamegoldó-képességét és nagyfokú rugalmasságot kell mutatnia a változás irányába. Jó hír, hogy míg szakmailag meglehetősen kaotikus lesz ez az esztendő, addig anyagilag stabil és rendszeres forrásokra támaszkodhat, ami biztos hátteret jelenthet annak, hogy a lényegi dolgokra koncentrálhasson. 2018 továbbá igencsak kedvez majd a befektetéseknek és annak, hogy új és nagyobb projektekbe fogjon, mint eddig, ez utóbbi esetben viszont semmiképpen se adja ki a kezéből az irányítást, mert csakis így biztosíthatja a szerencsés és pénztárca-gyarapító végkimenetelt. Az egészség tekintetében 2018-ban, központi szerep jut annak, hogy áttérjen, illetőleg rendszeresen gyakorolja a kiegyensúlyozott étkezést, ami biztosíthatja a megfelelő energetikai szintet ahhoz, hogy állja az élet kihívásait. Fokozottan ügyeljen tehát egészségére, mert az időszakos túlterhelések miatt, könnyebben megbetegedhet, mint máskor, ami szélsőséges esetben a teljesítmény rovására is mehet. Ne kockáztasson, mindig inkább előzze meg a bajt!

Oroszlán szerelmi horoszkóp 2018

A párban élő Oroszlán magánélete idén meglehetős kiegyensúlyozottságot mutathat, persze lesznek fel és kicsit lefelé ívelő időszakok is benne, de az átlagot tekintve nem lehet nagyobb problémákra számítani, ami jó hír. Ugyanakkor érdemes minél jobban kimutatnia szerelme irányába, mit is érez iránta, mert ez által nem csak jobban összecsiszolódhatnak, de a szexuális életüket is sokkalta élvezetesebbé és kielégítőbbé válhat. Az egyedülálló Oroszlán számára 2018 a nagy kalandok éve lehet, s, bár mindig benne lesz a pakliban egy új szerelem lángra lobbanása, mégis inkább mintha most az élvezeteké lenne a főszerep. Attól is függ, milyen irányba mozdul el a magánélete, hogy mit is akar valójában? Csakis szenvedélyes szexet, vagy valódi, mély elköteleződést? Meglehet, hogy eljő egy pillanat az év során, amikor bizony választania kell majd a kettő között!

Az Oroszlán 2018-as magánéletéről bővebben itt: Oroszlán szerelmi horoszkóp 2018