Kínai horoszkóp 2021 - Tigris

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

hirdetés

A Tigris 2021-ben a fejlődés útjára léphet, ráadásul teheti mindezt az élet számtalan területén. Mindenek előtt a tudása gyarapodhat, s mivel sok-sok témakört érintően fedezhet fel új összefüggéseket, illetve ismerhet meg új tudnivalókat, ezért közvetetten vezet majd karrierje, társas kapcsolatai, személyisége és anyagi helyzete fejlődéséhez mindez. Szerencsére a Tigris tudatosan indulhat el egy jobb, kielégítőbb életmód felé ebben az évben, s lépteit szerencse kíséri majd, így a haladása kifejezett és látványos lehet. Persze soha nincs ok arra, hogy hátra dőljön, és bezárja elméjét az újabb ismeretek elől, mert bármennyire is sok mindenfélét tanul, mindig akad olyan ismeret, amely még inkább segíthetné őt az életben. A 2021-es évben a Tigris a karrierjével alapvetően elégedett lehet, de ez az elégedettség semmiképpen nem arra vezeti majd őt, hogy megelégedjen a számára csak részben megfelelő körülményekkel, hanem inkább arról van szó, hogy nem retten meg az őt érő kihívásoktól, hanem inkább örömmel fogadja, hogy alkalma nyílik tanulni. Ezzel a hozzáállással nagyon sokat lendíthet a karrierjén, és az elért célok és sikerek megerősítik őt abban, hogy amit tesz, az nem hiábavaló, és életében a munka is tud boldogságforrást jelenteni. A pénzügyei intézésében ugyancsak eszes lehet most a Tigris, ez pedig el is hozza számára azokat a sikereket, amelyekre talán már jó ideje olyannyira vágyott. Ha mégsem most tapasztalja e sikereket, okos tettei tovagyűrűző hatásaként valamivel később, de mindenképpen jelentkezhetnek majd a sikerek.

hirdetés

A Tigris az emberi kapcsolatai ápolásában is nagyon tudatos lehet ebben az évben, de ez mégsem feltétlenül jelent kizárólag pozitívumot. Közismert, hogy emberi kapcsolataink ápolásához a logikán és ismereteken túl számos érzelmi típusú tényezőre is szükség van, s hiába nyújt támaszt barátai, rokonai, szerelme számára a Tigris, ha nem képes kifejezni önmagának azt a belső szikráját, ami mások szemében olyannyira szerethetővé teszi őt. A bensőséges, szeretetteljes kommunikáción lehet, hogy dolgoznia kell majd a Tigrisnek ebben az évben, de ha sikerül őszintén kimutatnia az érzelmeit és a szeretetét, akkor alapvetően pozitív folyamatokat érhet el az életében. A jelenleg egyedülálló Tigrisnek is éppen az lehet az egyik nehézsége, hogy kimutassa érdeklődését és friss, néha talán még összezavart érzelmeit, de ha túljut ezen az akadályon, onnantól már jóval gördülékenyebben mehetnek a dolgok. A jelenleg kapcsolatban élő Tigris főleg a viták során távolodhat el olyannyira a párjától, hogy kettejük közé ez jeges szellőként süvít be – de kellő időben elhangzó, őszinte bocsánatkéréssel, no és persze némi figyelmességgel még ez is bőven orvosolható. A cél tehát az, hogy merje és tudja kimutatni, mennyire fontos neki a másik, s minden, amit ő érez.