Kínai horoszkóp 2021 - Kakas

A 2021-es év a Kakas életében nagyon fontos lehet, hiszen most visszaszerezheti élete felett az irányítás olyan erületeken is, ahol talán eddig másokra szorult.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

hirdetés

A 2021-es év a Kakas életében nagyon fontos lehet, hiszen most visszaszerezheti élete felett az irányítást, valamint olyan kérdésekben hozhat meg döntést, amelyben némileg másokra volt hagyatkozva korábban. Mindez viszonylag sok új felelősséget is jelent, de emellett természetesen a lehetőségek tárháza is tágasabb lesz majd, hiszen sokkal szabadabb kezet kap a Kakas, ha maga dönthet az életét befolyásoló kérdések zöméről. A Kakas ebben az évben a szokottnál is rendezettebben, céltudatosabban és fegyelmezettebben kezelheti a feladatait, ami a hatékonyságát is jelentősen megnövelheti. A karrierjében mindez különösen is gyümölcsöző eredményeket hozhat el számára, még ha munkakörében adott esetben a spontán döntéseknek és intuíciónak is van helye. Fontos belátni, hogy a kemény munka nélkülözhetetlen még a tehetséges emberek esetében is, és mivel a Kakas ezt nagyon is jól látja, lépéselőnyből indulhat kollégáihoz képest. Ha különösen kitartó és elszánt, akkor az év végéig akár komolyabb előrelépést is sikerülhet összehoznia, de az sem kizárt, hogy úgy érzi majd, kinőtte az addigi munkahelyét, és új után néz majd. Az anyagiakat illetően legalább olyan precizitás jellemezheti majd, mint a munkahelyi élete során, így kiadásai és bevételei tökéletes harmóniában lehetnek, miközben szorgalma némi pluszt is hozhat majd, ami nagyon jól jöhet még az év közben. Nem kell megfosztania magát az élményekről sem, hiszen most költhet hobbijaira, szórakozásra is.

hirdetés

A Kakas emberi kapcsolatai sajnos – ha nem figyel oda erre – adott esetben a nagy munkakedv áldozatul eshetnek. A munka hevében a Kakas elfeledheti, milyen sokat jelentenek számára egyes barátai, szerettei, és emiatt nem küzd ezekért a kapcsolatokért akkor, amikor pedig nagy szükség volna egy kis erőfeszítésre. Mindezek miatt fontos, hogy a Kakas igyekezzen érzelmeit és logikáját egyaránt edzeni, így ugyanis észreveheti, hogy mely emberi kapcsolatokra van égető szüksége az életben. A szerelmi életben a jelenleg szingli Kakas talán nem találja meg, amit keres, de ha így is van, annak leginkább az lehet majd az oka, hogy nem fordít most annyi figyelmet és energiát a párkeresésre, hanem helyette más célok lelkesítik. Ez persze nem baj – amit nem érez fontosnak, azt nem is kell feltétlenül erőltetni. A tartós kapcsolatban élő Kakas esetében némileg más lehet a helyzet – rá inkább az lehet most jellemző, hogy kezdi természetesnek venni kapcsolatát, így kevesebbet törődik párjával. Ez azonban nagyon rossz irány, és elhidegüléshez, eltávolodáshoz vezethet. Sajnos, ha nagyon elhanyagolja az emberi kapcsolatait, az akár az egészségén is nyomot hagyhat e jegy szülöttének a mostani esztendőben – de kétségbe esni azért nem kell, mert kellő időben bőven orvosolható mindez!