Kínai horoszkóp 2021 - Disznó

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A 2021-es évben a Disznót csupa szerencse és boldogság érheti, így élete számos területén kiteljesedhet most. Összességében ez a szerelem, a pénzügyi gyarapodás és a barátság éve lehet a Disznó számára, akinek ráadásul spirituális fejlődésben is része lehet. Nagyon nagy veszélyek nem leselkednek a Disznóra, ráadásul úgy tűnik, ösztönösen képes lesz megérezni, hogy mikor mire kell majd figyelnie az életben. Persze, tanácsolhatnánk, hogy legyen kiegyensúlyozott a munkahelyi élete és a barátokra, családra fordított idő összessége, de mindezt magától is nagyon jól fogja tudni kezelni. Szinte erőfeszítés nélkül tudja majd beosztani az idejét és energiáját a Disznó, aki így nemcsak kapcsolatait ápolhatja csodálatos ösztönösséggel, de egyúttal karrierjében is érhet el kisebb-nagyobb sikereket. A munkahelyen ellenben előfordulhat, hogy az aktuális feladatai helyett olykor az éppen keringő pletykákra és szóbeszédekre figyel, vagy akár csak a munkatársi kapcsolatait ápolja. Ez nem is annyira nagy baj, de hosszú távon, ha tartósan fennmaradó helyzetről van szó, bizony akár komoly következményekhez is vezethet. Éppen ezért jó, ha a Disznó összpontosít a feladataira, amikor éppen erre van szükség, s csak akkor enged a szociális igényeinek, amikor biztosan nem okoz ezzel bajt. A Disznó ügyesen intézheti pénzügyeit idén, s ennek köszönhetően plusz vagyon is a zsebébe juthat. Ehhez persze nem árt késznek lenni alkalomadtán egy kis plusz munkára sem.

A Disznó emberi kapcsolatai csodálatosan alakulhatnak a 2021-es esztendőben, ami persze részben a szórakoztató, kedves jellemének köszönhető. Másfelől viszont ezúttal nagyon ügyesen észreveheti azt, hogy mikor van a legnagyobb szükség rá, hogy figyelmét és idejét a barátokra, családtagokra, illetve partnerére fordítsa. Nagy szerencse, ha valakinek olyan barátja vagy társa van, mint a Disznó, hiszen a feszültséget gyakran éppen az okozza, hogy az emberek nem tudják, mikor van rájuk szükség. A Disznóra ez nem igaz, különösen most nem. A szerelmi életben az egyik kihívást ugyanakkor az jelentheti, hogy nem minden esetben érti meg, ha párjának éppen nincs ideje, amit vele tölthetne, vagy ha eltérőek e téren az igényei. A kezdődő kapcsolatoknál ez ugyan különösen is sarkalatos pont lehet, de a szingli Disznónak mégis minden esélye megvan arra, hogy csodálatos kapcsolatot alapozzon meg ebben az évben.