Kínai horoszkóp 2021 - Kígyó

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

hirdetés

A Kígyó számára a 2021-es év viszonylag szerencsésen alakul majd, ráadásul az anyagiak tekintetében sem kell panaszkodnia majd e jegy szülötteinek. Ez az év a dolgok felépítéséről, a döntések pontosításáról és véglegesítéséről, a korábban elmaradt sikerek bepótlásáról szólhat. Mindebben az okos, kifinomult kommunikáció nagy segítségére lehet a Kígyónak. A Kígyó igen sikeres lehet most a hivatásában, és sikerülhet akár egy érdekes pozíciót is megkörnyékeznie. Persze, a siker nagyban függ attól is, hogy mennyire reálisak az elképzelései, de köszönhetően az ügyes kommunikációnak, akár a bonyolultabb célok elérése is sikerülhet most neki. Persze, nem lehet csak a kommunikációra alapozni! Érdemes törekedni arra is, hogy tájékozottsága, tudása és készségei fejlődjenek, hiszen máskülönben hamar fény derülhet a kedvező látszat mögött a hiányosságokra, úgy pedig a siker nem marad nagyon tartós. A Kígyó az anyagi helyzetét ügyesen javíthatja, de olykor kísértésbe eshet, vagy legalábbis kétségek gyötörhetik, amikor nehezebb döntéseket kell meghoznia. Hitelt nem érdemes felvennie, csak ha elkerülhetetlennek látja, de a befektetésre jó, ha marad egy kis tőkéje.

hirdetés

Az emberi kapcsolatai ápolásában a Kígyó ebben az évben nagyon ügyesnek bizonyulhat, ám különösen fontos, hogy ne próbálja csak a megfelelő kommunikációval megoldani az egyes konfliktushelyzeteket. Persze, az az egyik legfontosabb dolog, de azért jó, ha mellette a személyisége fejlesztésére is hagy időt, hiszen hiába képes megbeszélni empatikusan egy nehéz helyzetet, ha folyton ugyanabba a hibába esik bele aztán, egy idő után elveszíti személye hitelét. Másfelől viszont nem tanácsos túl érzékenyen reagálni arra, ha valaki picit zárkózottabb – nem mehet mindenkinek olyan könnyedén most a kommunikáció, mint neki. A jelenleg egyedülálló Kígyó nagyon csábító tud lenni ebben az évben, és érdekes, figyelmet felkeltő társaság lehet, akit hamar meg lehet kedvelni. Ez persze közelebb viheti őt az áhított párkapcsolati céljai eléréséhez, amit már csak helyes ítélőképességgel kell kiegészíteni a biztos sikerhez. A tartós kapcsolatban élő Kígyónak nagyszerű éve lehet párjával, s ezúttal olyan könnyedén megérthetik majd egymást, hogy korábban nem tapasztalt összhang és harmónia uralkodhat kapcsolatukban. Ez izgalmasabbá és szebbé teheti közös mindennapjaikat is.