Kínai horoszkóp 2021 - Bivaly

A vagyon és szerelem terén lehet kedvező ez az év a Bivaly számára, de a személyiségfejlődésnek is sokban kedvezhetnek azok a helyzetek, amelyekbe idén kerül.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

hirdetés

A 2021-es év a Bivaly éve lesz, így tehát nem is meglepő, ha e jegy szülöttére csupa pozitív esemény vár majd. Különösen a vagyon és szerelem szempontjából lehet kedvező ez az éva Bivaly számára, azonban természetesen a személyiségfejlődésnek is sokban kedvezhetnek azok a helyzetek, amelyek elébe kerülnek majd. Nagyon fontos lehet például, hogy tisztázza magában személyes céljait és értékrendjét, hiszen amíg nem áll sziklaszilárd talajon e tekintetben, addig adott esetben nehezebb és lassabb folyamat lehet a döntések meghozatala. A 2021-es évben a Bivaly számára olyan kellemes, nyugalmas és harmonikus időszak következhet majd, amelyhez hasonlóhoz talán már rég óta nem volt szerencséje, ez pedig tükröződhet a személyes kapcsolatai minőségén is, hiszen a vitáit elsimíthatja, miközben közelebb kerülhet azokhoz, akik igazán számítanak. Igaz ugyan, hogy a munka terén viszonylag sok kihívás keresztezheti az útját, de ezek nem olyan jellegűek, amelyekkel ne tudna megküzdeni. Éppenséggel sokkal inkább gyümölcsöt érlelő, kemény munkáról van szó, mint olyasmiről, amitől tartani kellene. Alapvetően persze a Bivaly mindig kész arra, hogy kitartással és realizmussal küzdjön a céljaiért, éppen ezért aligha kell külön inteni őt erre – viszont e stratégiája olyannyira hatásos lehet ebben az évben, hogy akár kiemelkedő sikereket is elérhet majd. Az anyagiakat illetően főleg a szélsőségektől lesz érdemes tartózkodnia, s ha némi plusz keresetet szeretne magáévá tudni, a további munka és feladatvállalás helyett akár egy okos kis befektetésen is elgondolkozhat. Ez persze később hozhatja meg a várt eredményt, de ha meghozza, nem nagyon lesz vele külön fáradalom és gond.

hirdetés

Az emberi kapcsolatokat illetően a Bivaly számára felértékelődhetnek most a már meglévő kapcsolatai – ide értve a családot, a régi jó barátokat, a már kialakult munkahelyi közösséget, de ha van, akkor partnerét is. Ellenben ha most szeretne kapcsolatot kialakítani, akkor sajnos abba a hibába eshet, hogy régebbi, akár működésképtelen kapcsolatokat szeretne felidézni valaki mással, ami a legtöbb esetben kudarcra ítélt próbálkozás. Ilyen esetekben tehát a Bivaly számára a legfontosabb tanács, hogy nyisson az új, a jobb és az ismeretlen felé ahelyett, hogy olyasmihez ragaszkodna, amit korábban nyomós okok miatt adott fel. A távolabbi emberi kapcsolataiban is megeshet, hogy ódzkodik majd a kevésbé „ismerős” habitusú emberektől, pedig remek barátoktól eshet el ilyen módon. A szerelemben összességében a Bivaly szerencsés lehet, elsősorban azért, mert a belőle áradó harmónia másokból is hasonlót csalogat ki, ami egy nyugalmas, meghitt és bizalmas kapcsolati légkört segíthet kiépíteni és fenntartani. Inkább arra lehet most érdemes figyelnie, hogy párja igényeit is kielégítse, és ha ő nem elégszik meg a tempóval, akkor olykor tegyen erőfeszítést a másik fél érdekében.