Kínai horoszkóp 2021 - Sárkány

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

hirdetés

Kész szerencse, hogy a Sárkány ilyen sokoldalú és gazdag egyéniség, mert 2021-ben minderre biztosan szüksége is lesz! Az új év új felelősséggel, feladatokkal várhatja a Sárkányt, akinek most a rendezettség, a pontosan megszervezett mindennapok, a jól bevált ötletek és a logikus, egyértelmű gondolkozás hozhatja el a sikert a karrierje mellett akár élete más területein is. Az igazán látványos és maradandó változásokhoz azonban még ez sem elegendő, mert néha bizony egy csepp kreativitással kell fűszerezni a fegyelemből és kiszámíthatóságból álló „koktélt”. Jó, ha a Sárkány ebben az évben tartózkodik az ötletszerűen történő változásoktól, különös tekintettel a karrierváltásra. Döntéseinek igyekezzen szilárd alapot vetni, s csak akkor lépjen új útra, ha biztos benne, hogy ezzel nem fog kicsúszni a talaj a lábai alól. Mindig érdemes inkább többszörösen is bebiztosítania magát ahelyett, hogy bizonyos dolgok reményében az ismeretlenbe vesse magát. A pénzügyeit tekintve ismét csak a kiszámíthatóság szerepét kell hangsúlyozni! Egyes kecsegtető befektetésekkel ugyan meg lehet próbálkozni, de nagyobb eséllyel vezetnek célra azok, amelyek működését a Sárkány már jól érti, alaposan kitapasztalta, és amellyel nagy kockázatok nélkül kalkulálhat.

hirdetés

A Sárkány számára az emberi kapcsolatok ápolása talán nem lesz ebben az évben a legeslegfontosabb kihívás, de mégis jól teszi, ha bőven fordít időt azokra a személyekre, akik a legfontosabbak a számára. Nem lehet hangsúlyozni, hogy milyen nagy a jelentősége a jól működő emberi kapcsolatoknak az életben, s ha lemond ezekről, a sárkány sok boldogságtól és támogatástól foszthatja meg magát. Néha csupán egy-egy kedves kis gesztus kell ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon, de azokra a kedves kis gesztusokra mégis csak szükség van – nem lehet őket később sem pótolni, mert az elveszett idő pótolhatatlan. A Sárkány párkapcsolati élete, ha nem figyel oda, sajnos picit meginoghat. Ennek oka főleg az lehet, hogy más lehet az, amit ő akar, s más, amit párja vagy kiszemeltje. Nem jó, ha az egyik fél soha nem adja meg a kellő időt, figyelmet a társának, hiszen ez elhanyagoláshoz és így elhidegüléshez vezethet. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a Sárkány ebben az évben is sok időt töltsön azzal, aki a legfontosabb személy az életében. Ha gyermeke van, ez ugyancsak igaz lehet – a gyermek számára a legdrágább játék sem pótolhatja soha a szülő szeretetét és figyelmét, így jó, ha a Sárkány a közös időtöltést nem is próbálja mással kompenzálni a csemetéje számára.