Kínai horoszkóp 2021 - Nyúl

A Nyúl számára a 2021-es év temérdek életörömöt, szeretetet, kötődést, melegséget és boldogságot hozhat, de ez részben tudatosságának is lesz köszönhető.

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

hirdetés

A Nyúl számára a 2021-es év temérdek életörömöt, szeretetet, kötődést, melegséget és boldogságot hozhat, de ez legalábbis részben minden bizonnyal annak lesz köszönhető, hogy a Nyúl nagyon is határozottan keresi majd az életben azokat a lehetőségeket, amelyek révén úgy érzi, valóban boldog lehet és kiteljesedhet. Nem önzőség az, ha valaki nem éri be mindig a kompromisszumokkal! Tudni kell, hogy mennyi az az áldozat, amit egy bizonyos cél érdekében még megengedhet magának, és hol az a pont, ahol határozott döntést kell hozni. A Nyúl ebben az évben a karrierjére főleg akkor fordít majd sok energiát, ha az a személyes boldogsághoz közelebb viszi őt – ha viszont ezt nem kapja meg egy munkahelytől, könnyen elképzelhető az is, hogy váltani lesz kedve. Noha ez nagyon jó döntés is lehet, lényeges, hogy ne légből kapott érvek mentén tegye, hanem valóban fontolja meg, hogy mi volna a legjobb számára. A pályakezdők persze még könnyebben kereshetnek akár több munkahelyet is, de később talán még fontosabb az, hogy ne váltson ötletszerűen, hanem mindig komoly döntés legyen számára ez a folyamat. Az anyagiakat illetően a Nyúl, ha nem látja célját a pénzszerzésnek, sajnos picit hanyag lehet ezúttal, sőt, akár felesleges költekezésbe is kezdhet. Erre tehát tudatosan is oda kellene figyelnie ahhoz, hogy felhőtlen boldogságát ne árnyékolják be a „piszkos anyagiak” sem.

hirdetés

A Nyúl emberi kapcsolatai ebben az évben különösen magas prioritásnak örvendhetnek majd, és az egyik fő boldogságforrást jelenthetik a számára. Ennek köszönhetően aligha akad, aki ne érezné megtiszteltetésnek, ha vele töltheti idejét, mivel felhőtlen szórakozás és boldogság vár rá a Nyúlnak köszönhetően. A Nyúl ezúttal esetleg kisebb korábbi konfliktusokat is megoldhat, valamint tisztázhat olyan kérdéseket, amelyek korábban beárnyékolták egy-egy barátságát, családi kapcsolatát. A szerelmi életében a párkapcsolatban élő Nyúl akár komolyabb döntéseket is meghozhat, így nagyobb előrelépés felé vehetik az irány párjával – miközben várhatóan nagyon sok szép és emlékezetes pillanatot töltenek majd együtt. A még szingli Nyúlnak sincs miért aggódnia, hiszen a lehetőségei kiválóak – nemcsak egyszerűen párt találhat, de olyan boldog időszaknak nézhet elébe, amely akár évek múltán is kellemes emlék lehet számára.