Kínai horoszkóp 2021 - Kutya

Kártyaképek forrása: pixabay.com; Fotó: Teresa Hwang, Licenc: CC0; Link: https://pixabay.com/hu/users/thwangfsdesign-178313/

A Kutya számára a 2021-es év rendkívül sokféle érdekes tevékenység lehetőségével és a fejlődés csírájával kecsegtet, unatkozni tehát aligha fog e jegy szülötte az előttünk álló esztendőben. Nagyon fontos, hogy a sok esemény sodrában a Kutya mindig tisztában legyen azzal, kicsoda is ő valójában, és melyek azok a tervei és céljai, amelyekért küzdeni szeretne. Csak az önazonosság vezethet el a valódi boldogsághoz, s nem pedig az, ha mások vágyait követjük azt remélve, hogy azok beteljesülése számunkra is boldogságot hoz majd. A Kutya a karrierjét tekintve ezúttal nagyon sikeres lehet, főleg, ha sokféle feladat elvégzése során mutathatja meg képességeit. A monoton munka ellenben ellensége lesz e jegy szülöttének ebben az évben, hiszen valóban nagy élvezetet nyújt számára a változatos munkavégzés, és az, hogyha sok területen bizonyíthatja rátermettségét és tapasztalatát. Mégis szükség van olykor a kitartó, elszánt munkavégzésre is, még olyan helyzetekben is, amikor kissé unalmasabb, rutinszerűbb feladatokat kap csak. A pénzügyeket illetően nagyon sokat számít most az, hogy mennyire hajlandó keményen dolgozni a Kutya, hiszen ha inkább más élményeket szerezne, akkor akár tudatosan is minimálisra csökkentheti a pénzszerzésre irányuló tevékenységeket. Persze, jobb nem a szélsőségekhez közelíteni e kérdésben sem!

A Kutya emberi kapcsolatai vagy remekül működhetnek, vagy felszínessé válhatnak ebben az évben. Ez utóbbi akkor következhet be leginkább, ha a Kutya a komoly kérdéseket nem hajlandó őszintén megbeszélni másokkal. Jellemző hiba lehet például, hogy viccelődéssel, humorral próbálja elhessegetni azokat a komoly kérdéseket, amelyeket pedig valójában meg kellene beszélni. Addig persze úgysem lesz előrelépés, amíg sort nem kerít ezekre a fontos beszélgetésekre, így alighanem pontosan érezni fogja, hogy mikor nem lehet kikerülni ezt vagy azt a fontos beszélgetést. A jelenleg szingli Kutya számára a párkeresés viszonylag szerencsésen alakulhat, azonban hajlamos lehet arra, hogy túl hamar elkötelezze magát valaki mellett – akár még az előtt is, hogy ténylegesen megismerte volna. Ez sajnos nem mindig jó dolog, így főleg az elején nem árt, ha külön odafigyel a másik jellemének megismerésére. A már párkapcsolatban élő Kutya ellenben a felületes ítélkezés csapdájába eshet olykor, ami elsősorban akkor vezet zűrös helyzetekhez, ha nem ismeri el aztán a hibáját, hanem felelősségvállalás nélkül próbál tovább siklani a helyzet felett. Ha viszont figyel erre is, és nem esik e hibába, úgy szép, tartalmas, örömökkel teli évet tölthet el párja oldalán.