hirdetés

Horoszkóp 2014 - Vízöntő

hirdetés

A Vízöntőnek 2014-ben sem lesz könnyű dolga, hiszen rendszeresen túlvállalja magát, akár családról, akár munkáról legyen szó. Mindebből fakadóan, mivel 2014 egy mozgalmas esztendőnek ígérkezik, az év legnagyobb kihívása számára az, hogy megtanul-e néha lemondani dolgokról, s másra bízni azokat, hogy jobban koncentrálhasson a többi feladatra anélkül, hogy teljesen felemésztené nap, mint nap erejét.

Szakmai területen 2014 nem sok változást tartogat e jegy szülötte számára, s előmenetele is nagyon hasonlónak ígérkezik majd, mint a tavalyi évben. Lassú, de biztos fejlődése azonban számos lehetőséget tartogat neki, hogy kiélhesse különcségeit, kreativitását. Különösen a július ígérkezik e-téren gyümölcsözőnek, ami pedig érdemeinek elismerését illeti, fizetésemelést, vagy előléptetést hozhat, az mindenképpen az év utolsó egyharmada lesz majd.

hirdetés

A szerelemben a Vízöntőnek igencsak változékony és szeszélyes lesz 2014, ugyanis pártalálásra 2 erősen esélyes hónap is adódik, mégpedig április és szeptember, de szinte egész éven át flörtökből sem lesz hiány. Ha már tartós párkapcsolatban él, a legerotikusabb és legeseménydúsabb időszaka a március és május közötti lesz, míg a legnyugodtabbnak és egyben legromantikusabbnak az augusztus és a szeptember ígérkezik.